ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιούργκεν Κλοπ: «Πέρασα υπέροχα, δεν είναι εύκολο να λες αντίο»

Γιούργκεν Κλοπ: «Πέρασα υπέροχα, δεν είναι εύκολο να λες αντίο»

Συγκινητική η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλοπ παραμονές του αγώνα με την Γουλβς όπου και θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Λίβερπουλ.

Συνήθιζε στις συνεντεύξεις Τύπου πριν τους αγώνες, να κάνει αστεία και να γελά. Απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις με το γνωστό του τρόπο. Αυτή πριν το ματς με τη Γουλβς όμως, ήταν διαφορετική για τον Γιούργκεν Κλοπ. Επειδή ο αγώνας αυτός θα είναι ο τελευταίος του στον πάγκο της Λίβερπουλ.

Ο Γερμανός δεν μπορούσε να κρύψει τα συναισθήματά του, μιλώντας για το αντίο που φέρνει λύπη και δεν είναι εύκολο. Παράλληλα αναφέρθηκε και στα μηνύματα των φίλων των «κόκκινων» που του έφεραν δάκρυα στα μάτια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κλοπ:

«Μια δεκαετία στη ζωή σου είναι τεράστια, αλλά δεν θα ξεχάσω ούτε μια μέρα γιατί βρήκα τους καλύτερους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ και το έκανα για τον καλύτερο σύλλογο που φανταζόμουν ποτέ.

Ήταν η πιο έντονη εβδομάδα της ζωής μου, αποχαιρετώντας τόσους πολλούς ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να προσποιούμαστε ότι είναι μια κανονική εβδομάδα.

Το παιχνίδι κόντρα στη Γουλβς, είμαι ρεαλιστής, αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι. Λοιπόν, είναι συνήθως δουλειά, αλλά γνωρίζουμε όλα θα είναι διαφορετικά. Το να λες αντίο δεν είναι ποτέ ωραίο, το να το λες χωρίς να νιώθεις πληγωμένος ή λυπημένος θα σήμαινε ότι ο χρόνος μαζί δεν ήταν υπέροχος. Πέρασα υπέροχα.

Είμαι απολύτως καλά. Ξέρω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε περισσότερα, αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό.

Είχα τόσα πολλά email και γράμματα τους τελευταίους μήνες. Αν απαντήσω σε όλα, θα πρέπει να είμαι εδώ έως το 2028, οπότε ζητώ συγγνώμη που δεν απάντησα σε όλα. Σε μερικά από αυτά ξέσπασα σε κλάματα διαβάζοντας για το τι σημαίνει ο σύλλογος για κάποιους ανθρώπους».