ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης - ΠΑΟΚ, Τόμας Κεντζιόρα: «Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές»

Άρης - ΠΑΟΚ, Τόμας Κεντζιόρα: «Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές»
Eurokinissi

Άρης - ΠΑΟΚ: Σημαντικό χαρακτήρισε το ντέρμπι του «Κλ. Βικελίδης» που δίνει τη δυνατότητα στον «Δικέφαλο του Βορρά» να πάρει τον τίτλο ο Τόμας Κεντζιόρα.

Ο αμυντικός των «ασπρόμαυρων» μίλησε στην κάμερα της «Nova» στο… pre game του ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ και στάθηκε στην ευκαιρία που έχει η ομάδα του να πάρει το πρωτάθλημα της Super League.

Συγκεκριμένα, ο Πολωνός αμυντικός μίλησε για:

Την κατάσταση του ίδιου και τη σημαντικότητα του παιχνιδιού: «Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι το τελευταίο παιχνίδι και πρέπει να κερδίσουμε. Προσωπικά είμαι πολύ καλά. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πόλη, για το ίδιο το κλαμπ και μας δίνει τη δυνατότητα στο τέλος του να είμαστε πρωταθλητές. Αυτό θέλουμε να κάνουμε».

Το αν περίμενε ότι θα κρίνονται όλα στο τελευταίο παιχνίδι: «Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί τέτοιο φινάλε και να προετοιμάσει στο μυαλό του ότι θα εξελιχθεί η σεζόν όπως εξελίχθηκε. Δηλαδή ότι θα κριθούν όλα στο τελευταίο παιχνίδι. Είναι ωραίο που είναι στο χέρι μας και έχουμε τη δυνατότητα να τα κρίνουμε όλα στο τελευταίο παιχνίδι».

Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει τον Άρη φέτος: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε και πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο πως θα πάμε εκεί και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Την απουσία του Κουλιεράκη: «Ναι, δυστυχώς ο Κούλιε δεν μπορεί να συμμετέχει. Είναι γεγονός ότι θα έχω διαφορετικό παρτενέρ. Όποιος και αν επιλεγεί τον εμπιστεύομαι, εμπιστεύομαι συμπαίκτες μου και πιστεύω πως όλοι θα είναι έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι».

Το τι θα κρίνει το ντέρμπι: «Νομίζω ότι η μαχητικότητα στον αγωνιστικό χώρο θα κρίνει το παιχνίδι. Η ομάδα που θα μπει μέσα και θα κερδίσει τις περισσότερες μονομαχίες, αυτή θα κερδίσει και το παιχνίδι, όπως άλλωστε μας έχει δείξει και η ιστορία των αγώνων στο ζευγάρι».

Σχετικές ειδήσεις