ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Επιστροφή σ’ έναν μήνα - Το πρόγραμμα της προετοιμασίας

ΑΕΚ: Επιστροφή σ’ έναν μήνα - Το πρόγραμμα της προετοιμασίας
Eurokinissi

ΑΕΚ: Την Παρασκευή 21 Ιουνίου θα επιστρέψουν οι «κιτρινόμαυροι» στα Σπάτα, ενώ η προετοιμασία θα γίνει και πάλι στην Ολλανδία.

Την καλοκαιρινή τους άδεια απολαμβάνουν από τη Δευτέρα (20/05) άπαντες στην ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Βέβαια, ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν έχει ήδη αρχίσει και οι παίκτες έλαβαν τις απαραίτητες οδηγίες για τις ημέρες που θα βρεθούν μακριά από τις προπονήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στα Σπάτα την Παρασκευή 21 Ιουνίου, όπου θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Την επόμενη θα γίνουν τα εργομετρικά, αλλά και η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου η αποστολή της Ένωσης θα αναχωρήσει για την Ολλανδία και το Μπεργκ-Χααμστέντε, όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 11 Ιουλίου. Εκεί θα δοθούν και κάποια φιλικά, που αναμένεται να φιξαριστούν τις επόμενες μέρες, όπως και αυτά στην Ελλάδα.

Οι πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της ΑΕΚ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, στις 25 Ιουλίου και την Αυγούστου.

Σχετικές ειδήσεις