ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τραυματίες και ματωμένα καθίσματα στο Μαρούσι - Αναβολή στο ντέρμπι

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
INTIME

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αναβλήθηκε ο επαναληπτικός προημιτελικός του Challenge Cup, καθώς προηγήθηκαν σοβαρά επεισόδια έξω από το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είχε εξαφανίσει όλα τα εισιτήρια για τον αποψινό (15/2) προημιτελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Η νίκη στο πρώτο παιχνίδι στου Ρέντη (3-1) είχε φέρει τους «πράσινους» μια ανάσα από την πρόκριση στους «4», με τον κόσμο της ομάδας να κάνει sold out και να προετοιμάζεται για γιορτή.

Όλα αυτά πήγαν… περίπατο περίπου μιάμιση ώρα πριν από το πρώτο σερβίς του αγώνα. Έξω από το κλειστό του Αγίου Θωμά επικράτησε ένταση με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και την Αστυνομία. Τα επεισόδια δεν άργησαν να μεταφερθούν και εντός του γηπέδου, καθώς έπεσε δακρυγόνο στον κλειστό χώρο γεγονός που έκανε αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ενώ είναι ενδεικτικές οι φωτογραφίες με τα ματωμένα καθίσματα εντός του γηπέδου. Στο Μαρούσι έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προφανώς για τη διακομιδή τραυματιών.

Σε κάθε περίπτωση, η αστυνομία διέταξε εκκένωση του γηπέδου ενώ μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις, ελέγχους και διαφωνίες μεταξύ ομάδων, διαιτητών και αστυνομίας, αποφασίστηκε αναβολή του αγώνα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη (16/2), στις 14:30, προφανώς κεκλεισμένων των θυρών.