Μενδρινός : «Αξίζουμε μια θέση στα play off»

Ο Κώστας Μενδρινός μίλησε στο Onsports τόσο για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου...

4'

Ο Κώστας Μενδρινός μίλησε στο Onsports τόσο για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου όσο και για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να πετύχει τον στόχο της

Για τον Κώστα Μενδρινό η φετινή σεζόν με την φανέλα του Αρη ήταν ξεχωριστή. Ο 26χρονος μέσος, που πέρασε το κατώφλι του «Κλεάνθης Βικελίδης» το περασμένο καλοκαίρι, αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες φορώντας την κίτρινη φανέλα. Είχε σημαντική συμβολή στην καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία στην ιστορία του συλλόγου, ενώ αποδείχτηκε σταθερή αξία στην διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Μενδρινός, που μίλησε στο Onsports, αναφερόμενος στην επίτευξη του στόχου της συμμετοχής στα play off και της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, δεν έκρυψε την αισιοδοξία ότι το τέλος αυτού του δρόμου θα βρει την ομάδα στην πρώτη πεντάδα. Ακόμη δήλωσε ικανοποιημένος για την επιλογή που έκανε να έρθει στον Αρη, ενώ έβγαλε το καπέλο στους οπαδούς της ομάδας για την συγκλονιστική τους συμπαράσταση.

-Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι το επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Αρης, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά play off. Το γεγονός ότι η ομάδα τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, πόσο πιστεύεις ότι θα βοηθήσει στην κατάκτηση τριών ακόμη βαθμών.

«Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο, ενώ τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα, όπως είναι αναμενόμενο, έχουν ανεβάσει την ψυχολογία μας. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν υπάρχει πολυτέλεια για να σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια και μετά βλέπουμε».

- Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί το παιχνίδι της Κυριακής (10/04);

«Στο πάθος και στο καθαρό μυαλό. Είναι από τα παιχνίδια που θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να έχεις υπομονή στο παιχνίδι σου. Σίγουρα ένα γρήγορο γκολ θα βοηθήσει στην εξέλιξη του αγώνα».

- Θεωρείς ότι οι απουσίες που θα έχει ο αντίπαλός σας αυξάνουν τις πιθανότητες για την κατάκτηση της νίκης;

«Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να σταθούμε στις απουσίες που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός Βόλου. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι και πως θα αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν, ούτως ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

- Το γεγονός ότι το «Κλεάνθης Βικελίδης» αναμένεται να είναι και πάλι γεμάτο, πόσο θα βοηθήσει στην προσπάθειά σας;

«Ο κόσμος του Αρη έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του. Βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό μας και μας στηρίζει. Η συμπαράστασή του είναι μοναδική. Είναι πολύ όμορφο να αγωνίζεσαι σε ένα γεμάτο γήπεδο και μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Στην κυριολεξία σου δίνει φτερά. Και στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να τους δώσουμε μια ακόμη χαρά».

- Παρόλο που η ψαλίδα της διαφοράς έχει πλέον μειωθεί, ο Αρης εξακολουθεί να μην έχει την τύχη του αποκλειστικά στα δικά του χέρια. Πόσο κοντά βρίσκεστε στην πραγματοποίηση του στόχου;

«Με τις τρεις νίκες καλύψαμε ένα σημαντικό έδαφος. Απομένουν δύο παιχνίδια, στα οποία, όπως προανέφερα, δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτούμε κάτι άλλο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το χρέος μας και αισιοδοξώ ότι στο τέλος η προσπάθεια που κάναμε θα στεφτεί από επιτυχία».

- Ο Αρης αξίζει να βρίσκεται στα play off;

«Ναι. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και το αποδείξαμε. Απλά, κάποια άτυχα αποτελέσματα μάς είχαν αφήσει πίσω την βαθμολογία».

- Ο Κώστας Μενδρινός είναι ικανοποιημένος από την απόφαση που πήρε το περασμένο καλοκαίρι να περάσει το κατώφλι του «Κλεάνθης Βικελίδης»;

«Και με το παραπάνω. Ο Αρης είναι μια μεγάλη και οργανωμένη ομάδα, που καλύπτει τις φιλοδοξίες κάθε ποδοσφαιριστή. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας. Εύχομαι στο μέλλον να ζήσω και άλλες μεγάλες στιγμές με τον Αρη. Η ομάδα αξίζει να βρίσκεται ψηλά».

Πηγή: onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή