Ερ«ΝΑΙ»στο και του χρόνου!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γύρισε από την Ισπανία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παραμείνει...
1'

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γύρισε από την Ισπανία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και τη νέα χρονιά.

Αρχικά, η σκέψη ήταν να έρθει με την οικογένεια του για να δουν από κοντά όλα τα μέλη της φαμίλιας του την φιέστα της Κυριακής αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν. Αντίθετα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μπορεί η οικογένεια του Βαλβέρδε να αδυνατεί να παραστεί στην φιέστα, όμως ο ισπανός τεχνικών των πρωταθλητών Ελλάδος θα κάτσει στο τιμόνι των «ερυθρολεύκων», για έναν ακόμα χρόνο.

Και μπορεί η απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε να είναι σχεδόν δεδομένη, αλλά μένει και το τυπικό μέρος της υπόθεσης που είναι η συνάντηση του ιδίου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της επέκτασης της συνεργασίας. Αν κρίνουμε όμως από το σεβασμό και την συμπάθεια που τρέφει ο ένας στον άλλο, τότε οποίες μικρές διαφορές θα ξεπεραστούν και αυτές σύντομα.

Σίγουρα τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν αύριο το μεσημέρι προς απόγευμα, οπότε και αναμένεται να γίνει η συνάντηση του «μυρμηγκιού» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες όμως, η πλάστιγγα έχει γείρει δραματικά, υπέρ τις παραμονής του Βάσκου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή