Μανωλάς: «Ό,τι θέλει ο Θεός»

Για το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στο εξωτερικό και όχι μόνο μίλησε ο Κώστας Μανωλάς στο συνδρομητικό κανάλι

Μανωλάς: «Ό,τι θέλει ο Θεός»
1'

Ο διεθνής στόπερ μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το φιλικό με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ: «Απ' ότι είδαμε από τα αποτελέσματα αλλά και από τα παιχνίδια που έχουμε κάνει, σίγουρα μπορούμε να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Δουλεύουμε καθημερινά, αφομοιώνουμε τα πράγματα που θέλει να κάνουμε στο γήπεδο ο προπονητής και όταν το κάνουμε αποδίδουμε και καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν είναι σημαντική η επικράτηση κόντρα στη Σίτι, έστω και στα πέναλτι: «Όταν αγωνίζεσαι με έναν τεράστιο αντίπαλό όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι θέλεις κατ' αρχήν να είσαι ανταγωνιστικός. Εμείς όμως απ΄ότι δείξαμε στο γήπεδο ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και σίγουρα αυτό θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια».

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει νοοτροπία νικητή με κάθε αντίπαλο: «Βέβαια. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα νοοτροπία νικητή απ' όταν ιδρύθηκε μέχρι να πεθάνει, που δεν θα πεθάνει ποτέ».

Για το ενδεχόμενο να φύγει για ομάδα του εξωτερικού: «Το θέμα το διαχειρίζεται ο Ολυμπιακός. Όπως έχω πει, στο τέλος θα γίνει ό,τι θέλει ο Θεός και ο Ολυμπιακός. Εγώ είμαι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό, αλλά δεν παύω να θέλω να κάνω και ένα μεγάλο βήμα στο εξωτερικό. Αν θέλει ο πρόεδρος της ομάδας να αποχωρήσω και να πάω σε μία καλύτερη ομάδα, θα γίνει ό,τι θέλει ο Θεός. Θα δούμε».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή