«Βυσσινί» ο Κόουλμαν
Ο Κρις Κόουλμαν θα αποτελέσει το νέο τεχνικό ηγέτη της Λάρισας...
Ο Κρις Κόουλμαν θα αποτελέσει το νέο τεχνικό ηγέτη της Λάρισας μετά την συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Ο Κόουλμαν έχει διατελέσει τεχνικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ και της Φούλαμ, στην οποία παρέμεινε τέσσερα χρόνια ενώ αναμένεται να βρίσκεται μέσα στις επόμενες ημέρες στην θεσσαλική πρωτεύουσα για να παρουσιαστεί και επίσημα από την διοίκηση της ΑΕΛ με την συμφωνία να έχει διετή διάρκεια.
Ο 40χρονος τεχνικός έχει μείνει μακριά από τους πάγκους εδώ και ένα χρόνο, με τελευταία του ομάδα να είναι η Κόβεντρι Σίτι από την οποία απολύθηκε στις 4 Μαΐου του 2010, μετά την κακή πορεία της ομάδας στην Τσάμπιονσιπ.
Ο Κόουλμαν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Φούλαμ το 2003, διαδεχόμενος τον Ζαν Τιγκανά στην τεχνική ηγεσία των «κότατζερς» οδηγώντας τους στην 9η θέση στην πρώτη του σεζόν, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την πώληση των μεγάλων «αστεριών» της ομάδας (Φαν ντερ Σάαρ, Σαχά, Μαλμπράνκ) ενώ από το «Κρέιβεν Κότατζ» απολύθηκε το 2007 μετά από μια σερί 7 αγώνων χωρίς νίκη.
Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς ο Ουαλός τεχνικός ανέλαβε την Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία ήταν στην Σεγούντα Ντιβιζιόν, ενώ στην διοίκηση των Βάσκων είχε γίνει εισήγηση για εκείνον από τον Τζον Τόσακ.
Από το Σαν Σεμπαστιάν αποτέλεσε παρελθόν στις 16 Ιανουαρίου του 2008 μετά από τις διαφωνίες που είχε με τον νέο πρόεδρο της ομάδας Ινιάκι Μπαντιόλα, ενώ το καλοκαίρι του 2010 ήταν σχολιαστής του Παγκοσμίου Κυπέλλου για το ITV.
Trending

Ο σχολιασμός είναι απενεργοποιημένος