«Μονόδρομος η λαϊκή βάση»

Μοναδική ρεαλιστική πρόταση θεωρεί πως είναι αυτή των Supporters για τη βιωσιμότητα της ΑΕΚ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χάρης Κοσμάτος...

1'

Μοναδική ρεαλιστική πρόταση θεωρεί πως είναι αυτή των Supporters για τη βιωσιμότητα της ΑΕΚ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χάρης Κοσμάτος.
Μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση του «Βήματος» αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου με τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και στην ένσταση κατά του Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά όσα είπε στο ΒΗΜΑ Online:

Ποια γεύση σας αφήνει ως διοίκηση ο αγωνιστικός απολογισμός της χρονιάς για την ΑΕΚ; Ποιο είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί;
«Σίγουρα αυτό της ικανοποίησης διότι η προσπάθεια όλων επιβραβεύθηκε με την κατάκτηση ενός τίτλου ύστερα από εννέα στείρα χρόνια και με μια αγωνιστική ανάταση στο δεύτερο μισό της σεζόν συμπεριλαμβανομένων και των πλέι οφ.

Ανάταση η οποία δικαίωσε στην πράξη την προπονητική φιλοσοφία του Μανόλο Χιμένεθ και του επιτελείου του. Υπήρξαν βέβαια και κάποια πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα, όμως αυτά πρέπει να τα δούμε και να τα αναλύσουμε μεμονωμένα, με ψυχραιμία, χωρίς τάσεις ρεβανσισμού και απαξίωσης, είτε προσώπων είτε συγκεκριμένων τακτικών. Όταν μια ομάδα βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο εξέλιξης, δυστυχώς τέτοια αποτελέσματα μπορεί να συμβούν.

Παραδείγματα τέτοια έχουμε πάμπολλα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα όμως, έχουμε δυστυχώς την αυτοκαταστροφική τάση να μεγαλοποιούμε καταστάσεις, ζημιογόνες προς εμάς, οι οποίες επιτρέπουν στους αντίπαλους μας να μεγιστοποιήσουν τον "πόλεμο" τους εναντίων εμάς. Με άλλα λόγια βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Αυτό καλό θα ήταν να άλλαζε…».

Περισσότερα στο Onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή