«Κερδίσαμε σεβασμό»

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μία σπουδαία χρονιά με τον Νίκο Σταυρόπουλο να τονίζει πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε σεβασμό...

1'

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μία σπουδαία χρονιά με τον Νίκο Σταυρόπουλο να τονίζει πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε σεβασμό.

Ο τεχνικός διευθυντής του «δικέφαλου του βορρά» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103» και τόνισε αρχικά: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.

Μετά και από την κατάληψη της τρίτης θέσης όμως, έχουμε όλοι πιο σοβαρή ευθύνη για το μέλλον. Εκτιμώ ότι μετά από δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ κέρδισε πρώτα απ’ όλα τον σεβασμό όλων…».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα και την δική συνεισφορά ανέφερε: «Όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι προσπάθησα να κρατήσω την ομάδα μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον. Η εμπειρία που είχαμε ο Σούλης και εγώ βοήθησε να μείνει συμπαγής η ομάδα, μακριά από τα όποια προβλήματα. Από εκεί και πέρα όλοι όσοι ξόδεψαν ή ξοδεύουν και μία ώρα για την ομάδα έχουν μερίδιο στην επιτυχία. Το πιο σημαντικό είναι ότι το μπάσκετ του ΠΑΟΚ είναι και πάλι εδώ, ο ΠΑΟΚ είναι και πάλι πρωταγωνιστής».

Περισσότερα στο Onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή