Ριέρα: «Σούπερ με Γέστε»!

Ενθουσιασμένος παρουσιάστηκε ο Άλμπερτ Ριέρα με αφορμή την επερχόμενη συνεργασία του με τον Φραν Γέστε.

1'

Ενθουσιασμένος παρουσιάστηκε ο Άλμπερτ Ριέρα με αφορμή την επερχόμενη συνεργασία του με τον Φραν Γέστε.

Ο 29άχρονος Ισπανός άσος του Ολυμπιακού δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ»:

«Σούπερ ομάδα και με τον Γέστε. Είναι ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα! Τον καλωσορίζω και νομίζω ότι θα έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα από πέρυσι! Θυμάμαι πάντα το αριστερό του πόδι!».

Πρόσθεσε πως δεν ήταν 100% έτοιμος πέρυσι, αλλά φέτος θα παρουσιαστεί καλύτερος στην δεύτερη του χρονιά στους «ερυθρόλευκους»:

«Δεν ήταν εύκολο γιατί με την Λίβερπουλ δεν συμμετείχα στα φιλικά επειδή περίμενα να υπογράψω στον Ολυμπιακό, είχα χάσει προπονήσεις και γενικά δεν είχα κάνει καλή προετοιμασία. Δεν ήμουν 100% έτοιμος. Φέτος όμως θα είμαι πολύ πιο έτοιμος και γνωρίζω ότι θα είμαι καλύτερος και όλοι μαζί θα κάνουμε την ομάδα πιο ποιοτική».

Παράλληλα σχολίασε γενικότερα την πορεία της καριέρας του:

«Ξεκίνησα την καριέρα μου στη Μαγιόρκα και μετά πήγα στην Γαλλία και τη Μπορντό. Είχα προτάσεις από Ατλέτικο και Λα Κορούνια, αλλά ήμουν μόνο 20 χρονών και είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει να πάω σε μία άλλη ομάδα και να κάνω την καλύτερη επιλογή για μένα και για την οικογένειά μου. Το ίδιο λέω και τώρα. Ήμουν σίγουρος 100% ότι πρέπει να έρθω εδώ. Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή