Αξιόλογη εμφάνιση στο Τελ Αβίβ

Την καλύτερη φετινή εμφάνισή της πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα του ανσάμπλ στο παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής του Τελ Αβίβ (26-27 Αυγούστου).
Αξιόλογη εμφάνιση στο Τελ Αβίβ
1'

Την καλύτερη φετινή εμφάνισή της πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα του ανσάμπλ στο παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής του Τελ Αβίβ (26-27 Αυγούστου), που αποτέλεσε τον τελευταίο αγώνα προετοιμασίας της ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος του Μονπελιέ (19-25 Σεπτεμβρίου).

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες (Σταυρούλα Σαμαρά, Μαριάνθη Ζαφειρίου, Ελένη Δόικα, Βάσω Ζάχου, Αλεξία Κυριαζή, Εύη Λουκάγκου) κατέλαβαν την αξιόλογη 9η θέση μεταξύ 18 χωρών στον σύνθετο αγώνα, έχοντας 50,500 βαθμούς στο σύνολο (5 μπάλες: 11η θέση με 25,200 β., 3 κορδέλες / 2 στεφάνια: 10η θέση με 25,300 β.).

Η διοργάνωση του Τελ Αβίβ ολοκληρώνεται σήμερα με τους δύο τελικούς οργάνων, στους οποίους δεν θα υπάρχει ελληνική συμμετοχή.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μονπελιέ, η ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει την είσοδο στην προνομιούχο 12άδα, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά Ολυμπιακής πρόκρισης. Ειδικότερα, οι έξι πρώτες ομάδες του παγκοσμίου πρωταθλήματος θα προκριθούν αυτόματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 7-12 θα διεκδικήσουν τα τέσσερα εναπομείναντα εισιτήρια μέσω της Ολυμπιακής δοκιμαστικής διοργάνωσης (test event) που θα γίνει στο Λονδίνο τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή