Απεργιακός πυρετός - Χωρίς συγκοινωνίες και ταξί

Ταλαιπωρία εις διπλούν για το επιβατικό κοινό αύριο Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, καθώς μαζί με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που είναι ακινητοποιημένα για 48 ώρες, «χειρόφρενο» σηκώνουν και τα ταξί.

Απεργιακός πυρετός - Χωρίς συγκοινωνίες και ταξί
1'

Νέα απεργία, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας Τελωνειακών Υπαλλήλων, από αύριο έως και την Τρίτη (18/10), λόγω της επίσπευσης της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου για το μισθολόγιο-βαθμολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία.Η κινητοποίηση αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα στην τροφοδοσία της αγοράς με κυριότερο τη διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης που είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 15 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, συνεχίζεται η απεργία των δημοσιογράφων σε όλα τα δημόσιαΜέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η οποία θα λήξει στις 6:00 το πρωί του Σαββάτου. Έτσι, δεν θα μεταδοθούν ειδήσεις ή ενημερωτικές εκπομπές σε κανένα αναλογικό, ψηφιακό ή δορυφορικό κανάλι της ΕΡΤ, στο Κανάλι της Βουλής, στους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ενώ δεν θα λειτουργήσουν το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Εν τω μεταξύ, σε πανελλαδική αποχή έχουν ήδη κατέβει οι δικηγόροι από την Τετάρτη έως και τις 19 Οκτωβρίου.

Ενώ την απόφαση της 48άωρης γενικής απεργίας την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου ανακοίνωσε τελικά η ΓΣΕΕ «εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία των εργαζομένων για τα μέτρα που εμπεριέχονται στο υπό ψήφιση πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης». Η απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 19 του μήνα θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 πμ στο Πεδίον του Άρεως, ενώ τη δεύτερη ημέρα της απεργίας την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα στις 11:00 πμ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή