GOSSIP

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Δημήτρη Σταρόβα: «Είναι σαν αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ»

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Δημήτρη Σταρόβα: «Είναι σαν αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ»

Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη

Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τζάνειο, έπειτα από ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου και οι κοντινοί του άνθρωποι βρίσκονται σε ανησυχία.

Ανάμεσά τους και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που είναι στενός φίλος του καλλιτέχνη και πρώην συνεργάτης. Ο παρουσιαστής μίλησε για το συμβάν μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει, το πρωί της Πέμπτης 16 Μαΐου.Όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι μια δύσκολη μέρα από χθες, αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά. Δεν θέλω να λέω πράγματα, γιατί ούτε εκπρόσωπος της οικογένειας είμαι, εννοώ μιλάω με την Άννα κάθε μισή ώρα. Όλοι αγαπάμε τον Δημήτρη… Ο Δημήτρης είναι σαν αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και θέλουμε να πάνε όλα καλά».

Η εκπομπή «Happy Day» ήρθε σε επικοινωνία με τη σύντροφο του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη, η οποία περιέγραψε το πρώτο βράδυ του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με όσα μετέφερε «ήταν μια ήρεμη νύχτα, αλλά παραμένει ίδια η κατάσταση. Έχει πίεση, την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια, ενώ έχει παρουσιάσει και πυρετό». Η Άννα Σταθάκη δήλωσε επίσης πως ο καλλιτέχνης έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, αλλά δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει.