GOSSIP

Ματίνα Παγώνη για Σταρόβα: «Ευτυχώς πήγε γρήγορα στο νοσοκομείο, θέλει τον χρόνο του»

Ματίνα Παγώνη για Σταρόβα: «Ευτυχώς πήγε γρήγορα στο νοσοκομείο, θέλει τον χρόνο του»

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα

Στο Τζάνειο νοσοκομείο νοσηλεύεται για πέμπτη ημέρα ο Δημήτρης Σταρόβας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Τετάρτη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού για την κατάσταση της υγείας του.

«Ευτυχώς πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο και η ιατρική ομάδα έδρασε πάρα πολύ γρήγορα», είπε συμπληρώνοντας ότι «είναι σταθεροποιημένος, πηγαίνει καλά, αλλά θέλει τον χρόνο του».

«Να πάει στο σπίτι του όσο πιο σύντομα γίνεται και το πιστεύω αυτό και ο κόσμος το ξέρει ότι πρέπει να προσέχουμε για να μην φτάνουμε στο σημείο να κάνουμε εγκεφαλικά επεισόδια. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη, εξηγώντας ότι τα εγκεφαλικά «θέλουν τον χρόνο τους, σιγά σιγά θα αποκατασταθεί και η ομιλία του και θα πάει καλά».

Ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τζάνειο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού, όπου παραμένει νοσηλευόμενος, πλέον εκτός ΜΕΘ, σε σταθερή κατάσταση. Ο αγαπημένος του κοινού επικοινωνεί με το περιβάλλον, ενώ συγκίνησε με τη ζωγραφιά που έκανε από το δωμάτιο του νοσοκομείου, ωστόσο παραμένει το πρόβλημα που έχει με την ομιλία του.