ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H Lamborghini μπαίνει στα επαγγελματικά pick-up

H Lamborghini μπαίνει στα επαγγελματικά pick-up

Μη πάει ο νου σας στα «αγροτικά», αλλά στα πικάπ ήχου και συγκεκριμένα στην επαγγελματική σειρά των SL της θρυλικής Technics.

Του Γιάννη Σκουφή

H Technics είναι η κορυφαία εταιρία πικάπ παγκοσμίως και όλο και κάπου θα έχετε δει τα χαρακτηριστικά της πλατό με τον χρωμιωμένο, καμπυλωτό βραχίονα και τη χαρακτηριστική κεφαλή.

Τώρα, η ιαπωνική εταιρία ήχου συνεργάζεται με την Lamborghini για να παρουσιάσει μία σειρά πικάπ για DJ που λέγονται SL-1200M7B και είναι άκρως εντυπωσιακά. Τόσο οπτικά όσο και ηχητικά.

Βασισμένο στο υπάρχον μοντέλο SL-1200MK7/SL της Technics, το SL-1200M7B διαθέτει ασύρματο μοτέρ άμεσης κίνησης, ρύθμιση ταχύτητας ροπής/φρένου, λειτουργία αντίστροφης αναπαραγωγής και έλεγχο pitch, εξασφαλίζοντας κορυφαίες επιδόσεις και απόλυτο έλεγχο για τους DJs.

Διαθέσιμο σε έντονο πορτοκαλί, κίτρινο ή πράσινο χρώμα, κάθε πικάπ ζυγίζει 9,6 κιλά και συνοδεύεται από αποκλειστικά σχέδια της Lamborghini. Ο βραχίονας, εξοπλισμένος με ρουλεμάν υψηλής ακρίβειας και συμβατικό σχήμα S, προσφέρει εξαιρετική ευαισθησία και ζύγισμα.

Κάθε ένα συνοδεύεται από ένα δίσκο βινυλίου με τους χαρακτηριστικούς ήχους των V12 έξι θρυλικών Lamborghini από το ένδοξο παρελθόν της μάρκας. Από την ανεπανάληπτη Miura SV μέχρι και την Murciélago LP 640.

Τα συγκεκριμένα πικάπ είναι περιορισμένης έκδοσης και ανάλογα κυμαίνεται και η ζήτηση. Όσο για την τιμή, αυτή θα είναι αρκετά πάνω από τα περίπου 1.100 ευρώ που στοιχίζει η απλή έκδοση, αφού η ζήτηση έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες, με την αρχική παρτίδα να έχει εξαντληθεί σε προπαραγγελίες σε χρόνο ρεκόρ.