ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μενίδι: Προθεσμία για τη Δευτέρα πήρε ο 50χρονος - Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Μενίδι: Προθεσμία για τη Δευτέρα πήρε ο 50χρονος - Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Μενίδι: Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε πριν από λίγο ο 50χρονος δολοφόνος όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024, πήρε ο 50χρονος που σκότωσε με μαχαίρι την εν διαστάσει σύζυγό του στο Μενίδι.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής (17/5) περασε το κατώφλι του ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Ο 50χρονος δολοφόνος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 50χρονος δράστης που δεν έχει μετανιώσει την πράξη του εμφανίζεται αμετανόητος, ομολόγησε την πράξη του μόλις συνελήφθη από τους αστυνομικούς που τον εντόπισαν σε εγκαταλελειμένο κτήριο χθες το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι νωρίτερα το πρωί οι συνήγοροι του στη δίκη που ειχε αναβληθεί ενώπιον του Αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου ζήτησαν νέα αναβολή εξαιτίας «κωλύματος του κατηγορουμένου» με το δικαστήριο να αναβάλλει για τις 18 Μαρτίου 2025.

Ο 50χρονος είχε συλληφθεί στις 7 Μαΐου μετά από καταγγελία του θύματος για ενδοοικογενειακή βία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή. Παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας την επόμενη ημέρα, αλλά η δίκη αναβλήθηκε για τις 17 Μαΐου για κρείσσονες αποδείξεις λόγω απουσίας της παθούσας.

Σχετικές ειδήσεις