ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Σταρόβας: «Είμαστε αισιόδοξοι για την επαναφορά της ομιλίας του»

Δημήτρης Σταρόβας: «Είμαστε αισιόδοξοι για την επαναφορά της ομιλίας του»
O Δημήτρης Σταρόβας
Glomex

Δημήτρης Σταρόβας: Τι λέει η σύντροφός του καλλιτέχνη για την κατάσταση της υγείας του

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο Δημήτρης Σταρόβας και νοσηλεύεται για τρίτη ημέρα στο Τζάνειο. Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (17/4) σε εκπομπή του Alpha εξέφρασε την αισιοδοξία της για την εξέλιξη της υγείας του για την επανάκτηση της ομιλίας του. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος που μετέφερε τα λόγια της κ. Σταθάκη στον τηλεοπτικό αέρα: «Έχει μια μικρή βελτίωση και είμαστε αισιόδοξοι ως προς την επαναφορά της ομιλίας του. Υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις και έχει την καλύτερη φροντίδα».

Δείτε το βίντεο

Δημήτρης Σταρόβας: «Θα γίνει γρήγορα καλά» – Η εκτίμηση της Ματίνας Παγώνη

«Η γρήγορη μεταφορά του στο νοσοκομείο και η αντιμετώπιση από την ιατρική ομάδα της νευρολογικής κλινικής του Τζανείου, είχε πολύ καλά αποτελέσματα», είπε για την κατάστασή του, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μιλώντας

«Πρέπει να προσέχουμε κάποια πράγματα, δηλαδή τους προδιαθεσικούς παράγοντες, που είναι η υπέρταση, ο διαβατής και τα πολλά κιλά μας. Αυτά όλα αν τα φροντίζουμε θα αποφεύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτές τις ασθένειες».

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο Δημήτρης Σταρόβας

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο Δημήτρης Σταρόβας το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η σύντροφός της την επόμενη ημέρα για την κατάσταση της υγείας, ο Δημήτρης Σταρόβας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, αλλά δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει. «Το παλεύει. Επικοινωνεί αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον» ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Σταθάκη.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η ίδια στην ίδια εκπομπή: «Ήταν μια ήρεμη νύχτα, αλλά παραμένει ίδια η κατάσταση. Έχει πίεση, την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια, ενώ έχει παρουσιάσει και πυρετό». Σε κάθε περίπτωση, οι γιατροί περιμένουν να περάσει ένα εικοσιτετράωρο, κάτι το οποίο επισήμανε και ο επιστήθιος φίλος του, Γρηγόρης Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει.

Έκπληκτος εμφανίστηκε ο στενός φίλος και συνεργάτης, Γιάννης Ζουγανέλης, για το δυσάρεστο γεγονός.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είμαι σε σοκ, έπεσα από τα σύννεφα γιατί από εσάς έμαθα ότι ο Σταρόβας είναι στο Τζάνειο με εγκεφαλικό. Πραγματικά η ψυχή μου πονάει, μιλούσαμε προχθές. Ο Σταρόβας είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου, καλού ανθρώπου με τρομερή διάθεση για ζωή, την οποία εκφράζει με το χιούμορ του. Πραγματικά έμεινα εμβρόντητος. Όταν μιλήσαμε, ήταν μία χαρά. Δυστυχώς αυτό έρχεται απρόσμενα».