MEDIA

Ανδρέας Μικρούτσικος για τον σχολιασμό της Eurovision: Δεν συμφωνώ με αυτό το πανηγυράκι

Ανδρέας Μικρούτσικος για τον σχολιασμό της Eurovision: Δεν συμφωνώ με αυτό το πανηγυράκι

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε τον διαγωνισμό της Eurovision

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Κυριακής βρέθηκε στην τηλεόραση του Mega και σχολίασε τον διαγωνισμό της Eurovision, αλλά και τους εκφωνητές, Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν από τους σχολιαστές του διαγωνισμού ενώ τόνισε όταν πληροφορήθηκε ότι αυτοί οι δύο θα αναλάβουν τον σχολιασμό του διαγωνισμού, χάρηκε ιδιαίτερα.

«Όταν έγινε αυτή η ανάληψη, εγώ χάρηκα πολύ, αλλά εκ του αποτελέσματος έχω να κάνω παρατηρήσεις. Όταν αναλαμβάνεις κάτι, δεν σημαίνει ότι συμφωνείς, μπορεί να έχεις τις αντιρρήσεις σου. Αν όμως πεις ναι και δεν μπεις μέσα με τα μπούνια, δεν μπεις ολόκληρος, μην μπεις. Οι άνθρωποι που παρουσιάζουν με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο έξω, έχουν τη σφραγίδα της αποτυχίας. Ναι μεν είναι δουλειά, αλλά δεν συμφωνώ και με αυτό το πανηγυράκι. Μην μπεις ρε αδερφέ», είπε.

Και πρόσθεσε: «Μιλάω για τη νοοτροπία. Δεν ξέρω πώς το εισέπραξε την πρώτη μέρα ο Θανάσης, αλλά τη δεύτερη ήταν αποστασιοποιημένος, σαν να λέει "ήρθα, έφαγα ξύλο την πρώτη μέρα και τώρα κλείνομαι στο καβούκι μου". Αυτό είναι λάθος Θανάση φίλε μου, που ξέρεις πόσο σε εκτιμώ. Δεν ήταν σωστή η συμμετοχή σου σε αυτή την ιστορία».

Για τα σημαντικά λάθη που έγιναν, όπως αυτό με το Σαν Μαρίνο, το οποίο ο Ζερόμ Καλούτα λανθασμένα είπε πως είναι «νησιωτική χώρα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Το να λες ότι το Σαν Μαρίνο είναι νησιωτική χώρα και να μην ξέρεις ότι είναι η παλαιότερη δημοκρατία της Ευρώπης και να μην ξέρεις πού είναι γεωγραφικά».

Και πρόσθεσε: «Υπήρχε ένα κλίμα κάτι ανάμεσα σε άγνοια, αφέλεια. Πρέπει να έχεις πλήρη γνώση αυτού που κάνεις και αν δεν την έχεις, διαβάζεις. Νησιώτες, λέει... Γιατί νησιώτες βρε αδερφέ; Όταν είπες Μάλτα, γιατί δεν είπες νησιώτες; Έχεις σκεφτεί διακοπές στο Σαν Μαρίνο;».