MEDIA

ΣΚΑΪ: Ετοιμάζει πρόγραμμα για όλο το καλοκαίρι – Πότε τελειώνει το Survivor

ΣΚΑΪ: Ετοιμάζει πρόγραμμα για όλο το καλοκαίρι – Πότε τελειώνει το Survivor
Unsplash

Με πολλές εκπλήξεις και πρόσωπα θα κυλήσει το καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Η τηλεοπτική σεζόν μπορεί να τελειώνει σιγά σιγά, όμως τα στελέχη του ΣΚΑΪ έχουν πολλές βλέψεις για την καλοκαιρινή περίοδο. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες έχουν αποφασίσει να ρίξουν στην αρένα πρότζεκτ του Ατζούν Ιλιτζαλί με στόχο να μην χάσουν τηλεθεατές και να κάνουν τη διαφορά.

Το «My Man Can» ετοιμάζεται για πρεμιέρα το Σάββατο, στις 21.00, με τον Φάνη Λαμπρόπουλο να αναλαμβάνει την παρουσίαση. Το τηλεπαιχνίδι που αγαπά τα ζευγάρια και λατρεύουν οι τηλεθεατές σε περισσότερες από 30 χώρες, επιστρέφει. Πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια που βάζει στο... μικροσκόπιο ζευγάρια που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον και καλούνται να το αποδείξουν, περνώντας μέσα από τις πιο ευφάνταστες πίστες. Σε κάθε επεισόδιο, τα ζευγάρια υποβάλλονται σε απολαυστικές δοκιμασίες που απαιτούν θάρρος, αντοχές και αποκαλύπτουν πόσο καλά γνωρίζονται –ή όχι. Οι γυναίκες στοιχηματίζουν πάνω στις ικανότητες των αντρών ενώ οι άντρες επιστρατεύουν τόλμη και ευφυΐα, στις πιο... «δεν-το-έχω-με-τίποτα» δοκιμασίες, αλλά και ερωτήσεις γνώσεων. Ποια γυναίκα ξέρει τον σύντροφό της καλύτερα; Έχει ποντάρει σωστά; Ποιος άντρας μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα κάτω από πίεση; Και τι θα αποκαλυφθεί μπροστά στα μάτια μας για τις σχέσεις μεταξύ τους; Γέλιο, αγωνία και μεγάλη δόση τρέλας σε ένα από τα πιο διασκεδαστικά τηλεπαιχνίδια…

Πριν λίγες ώρες, όμως, βγήκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ συμμετοχών για τον νέο κύκλο του «Power of Love». Μετά από πέντε χρόνια, το ριάλιτι αγάπης επιστρέφει και καλεί άντρες να γυναίκες να βρουν τον έρωτα. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, έξι γυναίκες και έξι άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι με το οποίο θα μπορούσαν να ζήσουν για πάντα μαζί. Οι δυο ομάδες φιλοξενούνται σε ένα σπίτι αλλά σε ξεχωριστούς χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των δυο ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται. Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού είναι ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα ενώ τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους. Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού αναδεικνύονται οι δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που αποχωρούν προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών. Ο αγαπημένος παίκτης του κοινού κερδίζει 2500 ευρώ!

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και το άτομο που θα αναλάβει την παρουσίαση. Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καραβάτου έχουν ήδη ακουστεί, με πληροφορίες να θέλουν τη δεύτερη να έχει προβάδισμα. Η Κατερίνα έχει ήδη εξαιρετικές σχέσεις με τα στελέχη του ΣΚΑΪ και το μόνο που απομένει να δούμε είναι το αν θα ταξιδέψει στην Τουρκία, καθώς εκεί θα γίνονται τα γυρίσματα.

Όσον αφορά στην πρεμιέρα; Το «Power of love» θα πάρει τη σκυτάλη από το «Survivor» στα τέλη Ιουνίου.