ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Νέο break για Σέλτικς, πλησιάζουν στους τελικούς - Έσβησαν το πλεονέκτημα των Μαβς οι Θάντερ

NBA: Νέο break για Σέλτικς, πλησιάζουν στους τελικούς - Έσβησαν το πλεονέκτημα των Μαβς οι Θάντερ
AP Photo/David Dermer

NBA: Μία νίκη μακριά από τους τελικούς της Ανατολής βρίσκονται οι Σέλτικς, οι οποίοι επικράτησαν 109-102 των Καβαλίερς στο Κλίβελαντ, έκαναν το δεύτερο break και προηγούνται 3-1 στην σειρά.

Οι «Ιππότες» αγωνίστηκαν χωρίς τους Ντόνοβαν Μίτσελ και Τζάρεντ Άλεν, ήταν μαχητικοί, αλλά οι «Κέλτες» έδειξαν την ποιότητά τους αλλά και τις πολλές επιλογές που έχουν στον πάγκο τους, με αποτέλεσμα να φτάσουν στην δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας επικράτηση.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα της Βοστώνης ήταν για μία ακόμα φορά ο Τζέισον Τέιτουμ, ο οποίος είχε 33 πόντους και 11 ριμπάουντ για το double double, ενώ ο Ντάριους Γκάρλαντ ξεχώρισε για τους γηπεδούχους με 30 πόντους.

Έσβησαν το πλεονέκτημα των Μάβερικς οι Θάντερ

Στα ίσια (2-2) έφεραν τη σειρά των ημιτελικών της Δύσης οι Θάντερ, μετά το break που έκαναν στο Ντάλας επικρατώντας 100-96 των Μάβερικς, με αποτέλεσμα να… σβήσουν το πλεονέκτημα που είχαν πάρει οι γηπεδούχοι.

Κορυφαίος για την ομάδα της Οκλαχόμα ήταν ο Γκίλτζιους – Αλεξάντερ, ο οποίος είχε 34 πόντους, αλλά και 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Από την άλλη, ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε ένα ακόμα triple double, με 18 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Σχετικές ειδήσεις