ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ο κόσμος δίνει ραντεβού στο «κιτρινόμαυρο» ξενοδοχείο πριν το Φάληρο

Ολυμπιακός - ΑΕΚ Super League
Intime News

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι φίλοι της «Ένωσης» ετοιμάζονται ψυχώσουν τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του, ενόψει του μεγάλου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Την ερχόμενη Τετάρτη (15/5), η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο Φάληρο τον Ολυμπιακό.

Οι «κιτρινόμαυροι» με νίκη θα «αγκαλιάσουν» και το φετινό πρωτάθλημα κι οι οπαδοί τους ετοιμάζουν συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο, όπου θα καταλύσει η ομάδα. Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία των οργανωμένων, οι φίλοι της ΑΕΚ αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» την ημέρα του αγώνα.

Το… ραντεβού είναι για την Τετάρτη (15/5) στις 17:00, με στόχο να εμψυχώσουν τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες, πριν από την αναχώρηση τους για το «Γ. Καραϊσκάκης». Κάτι ανάλογο είχε συμβεί πριν από το ματς με τον Άρη, ενώ πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η αστυνομία είχε απαγορεύσει τη συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο.

Το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Τετάρτης (15/5). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την CosmoteSport1HD, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις