ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Γιουβέντους «τελείωσε» τον Αλέγκρι λόγω συμπεριφοράς

Η Γιουβέντους «τελείωσε» τον Αλέγκρι λόγω συμπεριφοράς

Απολύθηκε πριν τελειώσει η σεζόν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με την Γιουβέντους να ανακοινώνει πως αυτό έγινε λόγω της συμπεριφοράς του.

Τέλος από τον πάγκο της Γιουβέντους ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο Ιταλός τεχνικός απολύθηκε από τον πάγκο της «γηραιάς κυρίας», πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν. Η απόφαση αυτή πάρθηκε απ’ τη διοίκηση των «μπιανκονέρι», λόγω της συμπεριφοράς του στον τελικό Κυπέλλου με την Αταλάντα, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το ματς.

Μάλιστα στην ανακοίνωση απόλυτης η Γιουβέντους τον «αδειάζει», γνωστοποιώντας ευθέως το γιατί τον «τελείωσε» πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, όταν έτσι κι αλλιώς θα αποχωρούσε.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Γιουβέντους ανακοινώνει ότι απάλλαξε τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από τον πάγκο της πρώτης ομάδας. Η απόλυση έρχεται ως αποτέλεσμα ορισμένων συμπεριφορών στη διάρκεια και μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας τις οποίες η ομάδα έκρινε πως δε συμβαδίζουν με τις αξίες της Γιουβέντους και με τη συμπεριφορά που πρέπει να υιοθετήσουν όσοι την εκπροσωπούν.

Ολοκληρώνεται μια περίοδος συνεργασίας, η οποία ξεκίνησε το 2014, άρχισε ξανά το 2021 και ολοκληρώθηκε μετά τις τελευταίες τρεις σεζόν μαζί με τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Η διοίκηση εύχεται στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι καλή επιτυχία στα μελλοντικά του πλάνα».

Μέχρι το τέλος της σεζόν η Γιουβέντους θα πορευτεί με τον Πάολο Μοντέρο στον πάγκο της.