ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης - ΠΑΟΚ: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη - «Ασπρόμαυρο» πάρτι στην Καμάρα

Άρης - ΠΑΟΚ: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη - «Ασπρόμαυρο» πάρτι στην Καμάρα
Eurokinissi

Άρης - ΠΑΟΚ: Ιδιαίτερη ημέρα είναι η Κυριακή (19/05) για τη Θεσσαλονίκη, ενόψει του απόλυτου ντέρμπι της πόλης.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μία νίκη μακριά από την ολική ανατροπή στην Super League και την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Το «συγκρότημα» του Ραζβάν Λουτσέσκου χρειάζεται το «τρίποντο» στην τελευταία αγωνιστική, ούτως ώστε να παραμείνει στην κορυφή και να επιστρέψει στον θρόνο της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Ωστόσο, το έργο των «ασπρόμαυρων» μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η τελευταία «στροφή» του… μίνι πρωταθλήματος τον φέρνει στο «Κλ. Βικελίδης» και το απόλυτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ήτοι, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τη νίκη κόντρα στον Άρη και να… σηκώσει την κούπα στο «σπίτι» του «αιώνιου» αντιπάλου του.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια, αλλά και για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι. Από το βράδυ του Σαββάτου (18/05) ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της «Νύμφης του Θερμαϊκού», όπως στη Βούλγαρη, το Ιπποκράτειο και τη Νέα Εγνατία.

Παράλληλα, οι δυνάμεις της τοπικής Αστυνομίας θα ενισχυθούν από διμοιρίες άλλων νομών της Βόρειας Ελλάδας, θα επιστρατευτούν ομάδες ΔΙ.ΑΣ., ΟΠΚΕ και άλλων ειδικών μονάδων, ενώ ο συντονισμός προέρχεται από τη Διεύθυνση Μέτρων Τάξης.

Το κύριο… βάρος πέφτει στην συγκέντρωση που έχουν προγραμματίσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, το μεσημέρι της Κυριακής (19/05) στις 15:00, ούτως ώστε να βρεθούν δίπλα στους παίκτες της ομάδας και να τους «ντοπάρουν» ψυχολογικά για το ντέρμπι.

Πάντως, τα ξημερώματα της Κυριακής (19/05) οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» έστησαν το δικό τους «πάρτι» στην Καμάρα, ανάβοντας πυρσούς και φωνάζοντας συνθήματα, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ.

Σχετικές ειδήσεις