ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του - Πότε κρεμάει τα παπούτσια του

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του - Πότε κρεμάει τα παπούτσια του
EPA/Jose Manuel Vidal, ΑΜΠΕ

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός.

Η Μπέτις και η LaLiga θα αποτελέσουν, όπως όλα δείχνουν, το «κύκνειο άσμα» της ποδοσφαιρικής καριέρας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο διεθνής άσος ανακοίνωσε την απόφασή του, μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος στα social media.

«Τον Οκτώβριο του 2023, αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση να έρθω σε αυτήν την ομάδα, ήταν για μένα μια μεγάλη πρόκληση, να αλλάξω χώρα, πρωτάθλημα, σπίτι. Η Μπέτις έγινε οικογένεια για μένα, όλοι με καλωσόρισαν λες και ήμουν εδώ χρόνια. Αγάπησα την πόλη, την ομάδα», έγραψε αρχικά.

Και συνέχισε: «Αλλά η ζωή μακριά από την οικογένειά μου είναι αυτό που βάζει τέλος σε αυτήν την πορεία. Έτσι, είμαι χαρούμενος που η δική μου ποδοσφαιρική καριέρα θα τελειώσει στην Μπέτις και το ισπανικό πρωτάθλημα».

Παράλληλα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ευχαρίστησε άπαντες στον σύλλογο: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν μαζί μου σ’ αυτό το ταξίδι. Τους συμπαίκτες μου, όλο το επιτελείο, τον προπονητή που με πίστεψε από την πρώτη ημέρα και με έκανε να νιώσω πως ανήκω σ’ αυτήν την οικογένεια για χρόνια. Και τη διοίκηση της ομάδας, που με επέλεξε γι’ αυτήν τη συνεργασία».

Τέλος, ο διεθνής άσος, έγραψε: «Και όλους τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξή σας, σε νίκες και ήττες. Τα τελευταία δύο παιχνίδια που θα φορώ τη φανέλα της Μπέτις, αποτελούν δύο σημαντικά ματς, με το πρώτο να έρχεται την Κυριακή και θα κάνουμε τα πάντα για να τα κερδίσουμε. Σας περιμένω όλους εκεί».

Η πρώτη από τις δύο εναπομείνουσες… υποχρεώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με τους «βερντιμπλάνκος» είναι το απόγευμα της Κυριακής (19/05) στις 20:00 κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ η αυλαία της σεζόν θα πέσει το ερχόμενο Σάββατο (25/05) κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου».

Σχετικές ειδήσεις