NOVA EON COSMOTE

Μία πλατφόρμα που «σπάει» ρεκόρ για κάθε ΕΟΝιο λάτρη του αθλητισμού

Stoiximan Super League, EuroLeague, Grand Slam του τένις, νέες μεταγραφές, ειδήσεις που «σπάνε» ρεκόρ είναι μερικοί από τους λόγους που όλοι οι λάτρεις του αθλητισμού ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν. Ο Σεπτέμβριος, άλλωστε, είναι πια εδώ και η ατζέντα μας έχει αρχίσει να γεμίζει με τα πρωταθλήματα στα αγαπημένα μας σπορ- ήδη από τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, αλλά και με τις διοργανώσεις που με τίποτα δεν θέλουμε να χάσουμε φέτος.

Ανυπομονούμε για κάθε στιγμή αγωνίας και συγκίνησης που πρόκειται να βιώσουμε και περιμένουμε πώς και πώς να δούμε τις επιδόσεις των νέων παικτών που πήραν μεταγραφή και έχουν γεμίσει την αρχική μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η αλήθεια είναι, όμως, πως οι περισσότεροι θα προτιμούσαμε να δούμε κάθε ματς στο σπίτι με την παρέα μας ή την οικογένεια μας. Να είμαστε άνετοι, να λέμε και καμία κουβέντα και να πανηγυρίζουμε με τις νίκες των αγαπημένων μας αθλητών.

Το καλό, επίσης, με το ότι οι αγώνες -τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς- συνεχίζονται και στα πρωταθλήματα του εξωτερικού είναι ότι μπορούμε να ταξιδέψουμε, έστω και μέσα από την οθόνη μας, σε άλλες χώρες, χωρίς να αποχωριστούμε την άνεση του καναπέ μας. Κάπως έτσι, ο Σεπτέμβριος αποτελεί την εποχή που πράγματι θα θέλαμε να βγάλουμε ένα… διαρκείας για το σαλόνι μας και αυτή η επιθυμία μας, μας κάνει πράγματι ΕΟΝιους Sportlovers!

Οι στιγμές που βάζουν «γκολ» στην καρδιά μας

Κάτι ακόμα που μας κάνει να διατηρούμε τον τίτλο των ΕΟΝιων Sportlovers είναι το γεγονός ότι συμβαδίζουμε πάντα με τις αθλητικές εξελίξεις. Έτσι και αυτήν τη σεζόν, όλοι οι πραγματικοί λάτρεις του αθλητισμού, πάντα ενήμεροι για ό,τι αφορά στην αθλητική επικαιρότητα, έχουμε έναν και μόνο «προορισμό»: Την πλατφόρμα EON της Nova, εκεί όπου όλα τα αθλητικά γεγονότα συγκεντρώνονται, για να μας χαρίσουν τις στιγμές που θα βάλουν «γκολ» στην καρδιά μας από την άνεση του σπιτιού μας.

Βλέπεις, χάρη στην αμοιβαία συμφωνία της Nova με την Cosmote για την ανταλλαγή των αθλητικών τους καναλιών, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε ένα ασυναγώνιστο «μπουκέτο» αθλητικού περιεχομένου για τουλάχιστον τρία χρόνια. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες θέασης, παρακολουθώντας τα premium αθλητικά κανάλια Novasports αλλά και το αθλητικό περιεχόμενο των καναλιών Cosmote Sport σε μία πλατφόρμα.

«Κερδίζοντας» αγαπημένα σπορ και διοργανώσεις

Από αυτήν τη σεζόν, λοιπόν, πρόκειται να βγούμε κερδισμένοι με αγαπημένα σπορ και διοργανώσεις που θα παρακολουθήσουμε μέσα από την πλατφόρμα ΕΟΝ της Nova. Συγκεκριμένα, σχετικά με τα premium αθλητικά κανάλια Novasports, έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από μεγάλους αγώνες και κορυφαία ντέρμπι με ομάδες της Stoiximan Super League και την Premier League μέχρι και τις κορυφαίες διοργανώσεις του μπάσκετ, όπως τη EuroLeague και το EuroCup αλλά και τα θεαματικά και παραδοσιακά πρωταθλήματα. Τένις, γκολφ, ποδόσφαιρο γυναικών και μοναδικά ντοκιμαντέρ με προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού αποτελούν, επίσης, διαθέσιμες επιλογές.

Επιπλέον, για όλους εμάς τους συνδρομητές της Nova, τα κανάλια Cosmote Sport μας περιμένουν για να ανακαλύψουμε το αθλητικό περιεχόμενό τους: Stoiximan Super League, UEFA Champions League, UEFA Conference League, NBA, FIBA Basketball Champions League, Κύπελλο Ελλάδας, ATP Masters 1000, MotoGP, Βόλεϊ, Πάντελ, Χάντμπολ, NFL και Fighting Sports. Ό,τι και αν επιλέξουμε, το μόνο σίγουρο είναι πως θα ζήσουμε τις μεγαλύτερες αθλητικές εμπειρίες, σαν να βρισκόμαστε στο γήπεδο.

Μοναδικό περιεχόμενο στις καλύτερες τιμές

Και ενώ τα κανάλια Novasports και Cosmote Sport εγγυούνται μοναδικές εμπειρίες θέασης μέσω της πλατφόρμας ΕΟΝ, η Nova, μέσω των ελκυστικών προσφορών της, μας δίνει τα «εργαλεία» για να έχουμε πρόσβαση στα αθλητικά δρώμενα.

Δηλαδή, μας προσφέρει τη νέα αυτή αθλητική εμπειρία σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από μόλις 1€ τον μήνα επιπλέον, αν έχουμε ήδη συνδρομή ΕΟΝ+, κάνοντας το premium αθλητικό περιεχόμενο πιο προσιτό από ποτέ. Ακόμα, τα νέα συνδυαστικά προγράμματα Fiber EON+ με ταχύτητες Internet από 50 Mbps έως 1 Gbps ξεκινούν από 47€ τον μήνα, το νέο πρόγραμμα τηλεόρασης EON+ με 28€ τον μήνα, ενώ η πλήρη αθλητική και κινηματογραφική εμπειρία στους συνδρομητές σταθερής Fiber είναι διαθέσιμη με μόνο με 21€ τον μήνα επιπλέον και αναβαθμίζει την εμπειρία μας.

Χάρη στο φιλικό περιβάλλον για τον χρήστη, τις εξατομικευμένες προτάσεις περιεχομένου, τη λειτουργία timeshift για ζωντανούς αγώνες και την υπηρεσία ΕΟΝ Sports Mode με στατιστικά αγώνων σε πραγματικό χρόνο, μας δίνει τη δυνατότητα για θέαση οπουδήποτε, οποτεδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή. Έτσι, προσφέροντας όλο το premium αθλητικό περιεχόμενο σε ανταγωνιστικές τιμές και σε μια, ενιαία πλατφόρμα, η Nova κάνει ένα σημαντικό βήμα για την καταπολέμηση της πειρατείας περιεχομένου.

Ό,τι και να λέμε η μεγάλη μας αγάπη είναι ο αθλητισμός και ενισχύεται ακόμα περισσότερο, όταν έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσαμε τα πιο σημαντικά αθλητικά δρώμενα μέσα από μία και μόνο πλατφόρμα, όπως είναι η ΕΟΝ της Nova. Ξεκάθαρα, η αμοιβαία συμφωνία της Nova με την Cosmote για την ανταλλαγή των αθλητικών καναλιών, μας δίνει πια την ευκαιρία να ζήσουμε κάθε στιγμή αγωνίας, κάθε επίδοση που σπάει ρεκόρ και κάθε συγκινητική στιγμή από την άνεση του σπιτιού μας. Χρειαζόμαστε κάτι άλλο;