Vodafone TV

Dune 2, Chernobyl ή Beetlejuice; Πώς μια πλατφόρμα ψυχαγωγίας σε βγάζει από τα διλήμματα

Έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο, οι θερμοκρασίες είναι πιο χαμηλές και τα βράδια έχουν ήδη γίνει μεγαλύτερα. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι επιτέλους ήρθε ο καιρός για περισσότερα night in στο σπίτι μας. Όχι για να κοιμηθούμε από τις 10 η ώρα (οκ, εκτός αν είναι όντως κάτι που θέλουμε) αλλά για να αρχίσουμε τα movie nights που είχαν μπει στον πάγο λόγω καλοκαιριού.

Είτε περάσεις τη βραδιά με παρέα τα αγαπημένα σου πρόσωπα (οικογένεια και φίλοι/φίλες) είτε χωρίς, το σκηνικό δεν αλλάζει: Ετοιμάζεις τα αγαπημένα σου snacks (ακόμα και η παραγγελία από το αγαπημένο σου ταϊλανδέζικο πιάνεται), τσεκάρεις ότι ο φωτισμός είναι ο κατάλληλος, δηλαδή να υπάρχει ένα διακριτικό φως που να μην ενοχλεί και εξοπλίζεις τον καναπέ με τη σωστή ποσότητα μαξιλαριών (υπολογίζεται με μαθηματικό τύπο). Τώρα μπορείς να πατήσεις το play στο τηλεκοντρόλ, έτσι;

Να το πατήσεις, βεβαίως, αλλά πρώτα πρέπει να βρεις την ταινία ή τη σειρά που θα σου κρατήσει παρέα στο movie night. Και εδώ είναι που αρχίζουν οι ερωτήσεις; Blockbuster; Κάποια σειρά που έγινε talk of the town; Περιπέτεια; Ίσως μια αστεία ταινία για όλη την οικογένεια; Ή μήπως…; Η απάντηση είναι «ναι σε όλα» και βρίσκεται στο Vodafone TV, την πιο πλούσια ψυχαγωγική πλατφόρμα όπου συναντιούνται η Warner Bros, η Disney+ αλλά και η Viaplay και το HBO.

Πριν πατήσεις το play, έχουμε συγκεντρώσει επτά προτάσεις (ή λόγους, πες το όπως θες) που εγγυώνται να κάνουν τα φθινοπωρινά movie nights σου ακόμα πιο ωραία απ’ ό,τι συνήθως.

#1 Blockbuster που έκαναν τα ταμεία των κινηματογράφων να «παραμιλάνε»

Καλές οι πειραματικές και οι art house ταινίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ενδείκνυνται για χαλαρά movie nights (με παρέα ή χωρίς). Άσε που θες να δεις με την άνεσή σου όλες αυτές τις ταινίες με τα εντυπωσιακό εφέ που κόστισαν πολλά απιθανικομμύρια και πάρα πολύς κόσμος έτρεξε να τις δει στον πιο κοντινό κινηματογράφο του.

Ενδεικτικά προτείνουμε το Dune: Μέρος Δεύτερο του Ντενί Βιλνέβ γιατί δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος που δεν θέλει να δει τις περιπέτειες του Τιμοτέ Σαλαμέ και της Zendaya στην έρημο. Φυσικά και το Wonka για εσένα που λατρεύεις τη σοκολάτα, με Τιμοτέ Σαλαμέ (ναι, πάλι), Ολίβια Κόλμαν, Χιου Γκραντ και Ρόουαν Άτκινσον. Όπως και το Aquaman and the Lost Kingdom για εσένα που αγαπάς περιπέτεια, Justice League και… Τζέισον Μομόα, και το Godzilla Χ Kong γιατί, με τέτοια «βαριά» ονόματα, πώς να πεις «όχι» σε ένα απολαυστικά θεαματικό monster movie που κάνει θόρυβο; Θες και άλλα blockbuster; Ψάχνεις στο Vodafone TV και εκεί σίγουρα θα βρεις την ταινία που θα σε κάνει να πατήσεις το play.

#2 Σειρές που «σάρωσαν» τα βραβεία

Αν υπάρχει μια επική σειρά που εμφανίστηκε φέτος και «τάραξε» τα «νερά» της τηλεόρασης (και πήρε και 5 βραβεία Emmy), αυτή είναι το Shogun. Τη λες και άχαστη σειρά και τη βρίσκεις στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV. Από εκεί και πέρα, για όσες και όσους θα ήθελαν μια άλλη ματιά στην κουζίνα υπάρχει το έντονο The Bear. Το Chernobyl θα κάνει τις βραδιές του φθινοπώρου πιο «γκρίζα», το White Lotus πιο χλιδάτες και το Succession πιο ιντριγκαδόρικες και δραματικές. Πού τις βρίσκεις αυτές τις σειρές; Σε ένα μέρος που ακούσει στο όνομα «Vodafone TV».

#3 Σειρές και ταινίες για… αντι-ηρωικά night in

Ωραίες οι ηρωικές έξοδοι, ακόμα πιο ωραίες (ή, τουλάχιστον, ενδιαφέρουσες) οι βραδιές στο σπίτι παρέα με αντι-ήρωες που έχεις συναντήσει σε πολύ γνωστά comics. Το The Penguin με τον (αγνώριστο) Κόλιν Φάρελ έκανε μόλις πριν λίγες μέρες πρεμιέρα στο Vodafone TV και απλά δεν γίνεται να μην το δεις αυτό το φθινόπωρο. Όπως, μεταξύ άλλων, και το Agatha All Along της Marvel, το Joker που χάρισε το Όσκαρ Α’ Αντρικού Ρόλου στον Χοακίν Φοίνιξ (ό,τι πρέπει για να θυμηθείς τι έγινε πριν δεις το Joker: Folie à Deux) και το Deadpool 2 με τον αγαπημένο Ράιν Ρέινολντς.

#4 Ταξίδια στον Βορρά με Nordic Noir

Όσο πλησιάζουμε στον χειμώνα, τόσο περισσότερο οι βραδιές «σηκώνουν» τον συνδυασμό μυστήρια, ντετέκτιβ και Νορβηγία, ή γενικότερα χώρες με πολύ κρύο και χιονισμένα τοπία. Οπότε, ευκαιρία να ξαπλώσεις στον καναπέ, να σκεπαστείς με μια ελαφριά κουβέρτα και να πατήσεις play σε σειρές της συλλογής του Vodafone TV που θα «ρίξουν» τη θερμοκρασία στο σαλόνι σου όπως οι Rebus, To solve a murder, Veronika και The River (Elven). Καλό χειμώνα είπαμε;

#5 Ταινίες με περιπετειώδες «πνεύμα»

Μπορείς να περάσεις ένα χαλαρό πλην βαρετό κινηματογραφικό βράδυ στο σπίτι; Φυσικά και ναι, αρκεί να βάλεις την κατάλληλη ταινία. Meg 2: Η τάφρος, με τον πολύ «σκληρό» Τζέισον Στέιθαμ, Wonder Woman, για εσένα που είσαι φαν του σύμπαν της DC Comics, και Aquaman and the Lost Kingdom είναι μόνο μερικές από τις μεγάλες παραγωγές που βλέπεις στο Vodafone TV και θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σου με το που πατήσεις το play.

#6 We are family...

...λέει το πολύ γνωστό τραγούδι των Sister Sledge από τα ‘70s. Μάλλον το τραγουδάς και εσύ ενώ ψάχνεις ιδέες για να περάσεις περισσότερο χρόνο, με πιο διασκεδαστικό τρόπο, με τα παιδιά/ανίψια/βαφτιστήρια σου. Τι πιο ωραίο και διασκεδαστικό από movie nights την Παρασκευή το βράδυ βλέποντας ταινίες που έχουν λατρέψει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο; Τα μυαλά που κουβαλάς 2, Ronja, οι 8 ταινίες με τις μαγικές περιπέτειες του Harry Potter και Bluey είναι μερικές προτάσεις μας που βρίσκεις στη Vodafone TV και είναι σίγουρο ότι θα πάνε το family time σε άλλο επίπεδο!

#7 Σπέσιαλ φάκελος: Κολοκύθες, αράχνες και happy Halloween!

Υπάρχει κόσμος που περιμένει το Halloween με μεγάλο ενθουσιασμό από τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη και το «ζει» πλήρως, στολίζοντας το σπίτι και διοργανώνοντας θεματικές βραδιές και κόσμος που του είναι αδιάφορο. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι ταινίες όπως το all time classic Beetlejuice με τον Μάικλ Κίτον και τη Γουινόνα Ράιντερ, το American Horror Story: Delicate με την Κιμ Καρντάσιαν και την Έμα Ρόμπερτς, το The First Omen και το Evil Dead Rise είναι δύσκολο να μην σε συγκινήσουν (και να μην σου προκαλέσουν μικρές ή μεγαλύτερες ανατριχίλες).

Χιλιάδες ώρες On Demand περιεχομένου από πάνω από 25 γνωστά διεθνή κανάλια σε ένα μέρος

Όλα τα παραπάνω (και όχι μόνο) βρίσκονται σε ένα μέρος για να μην χρειάζεται να χάνεις ώρα αναζητώντας την ταινία ή τη σειρά που θα δεις στο movie night σου. Το Vodafone TV είναι το απόλυτο μέρος, καθώς εκεί θα βρεις πάνω από 10.000 ώρες On Demand αποκλειστικού περιεχομένου -για πρώτη φορά- από περισσότερα από 25 διάσημα κανάλια σε όλο τον κόσμο (δύσκολο να μην ξέρεις τα ΗΒΟ, Disney+ και την πετυχημένη σκανδιναβική πλατφόρμα Viaplay), που καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες.

Το μόνο που μένει να κάνεις, είναι να αποκτήσεις το Vodafone TV και να επιλέξεις το πακέτο που είναι πιο κοντά στις ανάγκες σου. Δηλαδή, είτε να επιλέξεις τη standalone υπηρεσία μόνο με 9,99€/μήνα ή τη νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber έως 1Gbps, για να έχεις όχι μόνο το «γεμάτο» περιεχόμενο της πλατφόρμας αλλά και εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες προνομιακή τιμή.