F1 Grand Prix Ρωσίας: Ο πατέρας του J. Bianchi μιλά για την κατάσταση του

Πέντε ημέρες μετά το σοβαρό τραυματισμό του Jules Bianchi στη Suzuka, δεν υπάρχει «καμία σημαντική αλλαγή στην κατάσταση της υγείας του», όπως αποκαλύπτει ο πατέρας του Philippe.

F1 Grand Prix Ρωσίας: Ο πατέρας του J. Bianchi μιλά για την κατάσταση του
1'


Ο πατέρας του Jules Bianchi μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα Nice-Matin, δήλωσε πως η κατάσταση του γιού του παραμένει σταθερή αλλά και κρίσιμη. Ο Philippe Bianchi πρόσθεσε πως τα μηνύματα υποστήριξης από το paddock της F1 και όλο τον κόσμο έχουν ενθαρρύνει πολύ την οικογένεια. «Είναι πραγματικά τεράστια η υποστήριξη κάτι που δεν μπορούσα καν να φανταστώ» είπε.


Όσο για την κατάσταση του 25χρονου παραδέχθηκε ότι είναι πολύ σοβαρή. «Ο καθηγητής Saillant, ο οποίος ήρθε μετά από αίτημα της Ferrari συνεργάζεται πλήρως με τους Ιάπωνες γιατρούς» δήλωσε ο Philippe Bianchi και κατέληξε: «Δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι σε μια κρίσιμη φάση. Αλλά ο Jules παλεύει πάντα και αγωνίζεται. Ακριβώς όπως στα Grand Prix.»

Η Ιταλική «La Gazzetta dello Sport» αναφέρει ότι τα αδέλφια του Bianchi, Τομ και Melanie, έχουν ταξιδέψει στην Ιαπωνία για να είναι μαζί του, όπως και ο καλύτερος του φίλος Lorenz Leclerc.

Ο Philippe Bianchi είπε ότι δεν έχει δει πλάνα του ατυχήματος του γιου του. «Δεν θέλω να δω το βίντεο», επέμεινε. «Είναι δύσκολο να μιλάω για ένα αγωνιστικό συμβάν. Για μένα, αυτό είναι περισσότερο σαν ένα τροχαίο ατύχημα».

Έρευνα του διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος της FIA, Charlie Whiting (για τις συνθήκες του ατυχήματος) αποκαλύπτεται από το site του «Autosprint». Σύμφωνα με το δημοσίευμα πλάνα από το video και στοιχεία από την τηλεμετρία της ομάδας έδειξε ότι ο Bianchi δεν επιβράδυνε σημαντικά παρά τις κίτρινες σημαίες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή