Marussia: Απαντά στα δημοσιεύματα για τον Bianchi

Η Marussia απαντά στα δημοσιεύματα που κατηγορούν τον Jules Bianchi αλλά και εκείνη πως φέρουν ευθύνη για το ατύχημα του Γάλλου.

Marussia: Απαντά στα δημοσιεύματα για τον Bianchi
1'

Με ανακοίνωση της η ομάδα από τη Ρωσία απαντά στα δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι ο Jules Bianchi δεν μείωσε ταχύτητα στις διπλές κίτρινες σημαίες, λόγω του ατυχήματος του Adrian Sutil. Επίσης απαντά και στα δημοσιεύματα που θέλουν την ομάδα να προέτρεψε τον Bianchi να πιέσει ώστε να κρατηθεί μπροστά από τον Marcus Ericsson.

Η Marussia παρουσιάζει τα στοιχεία της τηλεμετρίας και αποδεικνύει ότι ο Bianchi επιβράδυνε στις κίτρινες σημαίες αλλά και το αντίγραφο της ενδοεπικοινωνίας όπου φαίνεται πως η ομάδα δεν είπε στον οδηγό της να πιέσει.

Οι ανακοινώσεις της ομάδας αναφέρουν πως η προτεραιότητα της είναι ο Jules και η οικογένειά του και δεν θα ανταποκριθεί σε φήμες και ανακρίβειες οι οποίες σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος. Αυτή είναι η πρώτη φορά που απαντά στις φήμες.

Όσον αφορά το σημείο, όπου ο Bianchi επιβραδύνει μόλις βλέπει τις διπλές κίτρινες σημαίες, αποδεικνύεται από τα δεδομένα τηλεμετρίας τα οποία η ομάδα παρείχε στη FIA, ότι ο οδηγός επιβράδυνε.

H δεύτερη κατηγορία προς την ομάδα, ανατράπηκε από το ηχητικό αντίγραφο της ενδοεπικοινωνίας του Jules με την Marussia, καθώς και γραπτή απομαγνητοφώνηση της, δόθηκαν στη Διεθνή Ομοσπονδία. Από την ενδοεπικοινωνία και την απομαγνητοφώνηση είναι σαφές ότι σε κανένα σημείο κατά τη διάρκεια της περιόδου που οδήγησε στο ατύχημα του Jules η ομάδα δεν τον παροτρύνει να οδηγήσει πιο γρήγορα ή να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο που να υποδηλώνει ότι θα πρέπει να πιέσει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή