Ο Τούρκος «νταβατζής»

Όποιοι από εμάς κάνουν ότι μπορούν για να βρεθεί η Ελλάδα στο περιθώριο της Ευρώπης και πεταμένη στα σκουπίδια της ΕΕ,

Ο Τούρκος «νταβατζής»

στρώνουν κυριολεκτικά το χαλί στον Τούρκο νταβατζή Εγκεμέν Μπαγίς, τον Τούρκο υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και επικεφαλής διαπραγματευτή της Άγκυρας με την ΕΕ, ο οποίος έκανε την εξής κυνική δήλωση: «Η Τουρκία δεν υπογράφει την σύμβαση του ΟΗΕ για το δίκαιο της θάλασσας όσο θα υπάρχουν προβλήματα με την Ελλάδα για τα νησιά του Αιγαίου».

Δηλαδή τι μας λέει ο Τούρκος τσαμπουκάς. Αν δεν μοιράσουμε μαζί τους το Αιγαίο, δεν δέχονται το διεθνές δίκαιο της θάλασσας και άρα η Ελλάδα δεν μπορεί να οριοθετήσει την δική της ΑΟΖ και να ξεκινήσει έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στο Αιγαίο. Και παράλληλα ο Τούρκος τσαμπουκάς αμφισβητεί την ελληνικότητα των νησιών του Αιγαίου που βρίσκονται κοντά στην Τουρκία, αφού μας αφήνουν μόνο έξι μίλια για την υφαλοκρηπίδα και όχι 12, (όπως ορίζει το διεθνές δίκαιο) που σημαίνει ότι οι Τούρκοι μας λένε «το Αιγαίο είναι μισό δικό μας και μισό δικό σας».

Την ώρα που η Τουρκία από το 2013 θα έχει 100 αεροπλάνα 5ης γενιάς F 35 J.S.F (JOINT STRIKE FIGHTER), πολλαπλού ρόλου και θα μπορεί όποτε γουστάρει κι όπως γουστάρει να πετάει πάνω από το Αιγαίο με τα καινούρια αυτά αεροπλάνα που δεν θα μπορούν να τα πιάσουν τα ελληνικά ραντάρ, εμείς παλεύουμε να χάσουμε και το μοναδικό στήριγμά μας, την ευρωπαϊκή οικογένεια, για να αντιμετωπίσουμε τους νταβατζήδες από την Τουρκία.

Να δούμε μέχρι που θα φτάσει η βλακεία μας και η αυτοκτονική μας διάθεση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή