FUN TIME

Αποφάσισε να βάψει μόνη της το σπίτι - Το αποτέλεσμα «τρέλανε» τις κόρες της και το Instagram (pic)

Αποφάσισε να βάψει μόνη της το σπίτι - Το αποτέλεσμα «τρέλανε» τις κόρες της και το Instagram (pic)
instagram @ rachaelhavenhanddesign

Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα.

H Rachael Havenhand, 28 ετών, μετακόμισε σε νέο σπίτι πριν από έξι χρόνια.

Αρχικά το διακόσμησε σε γκρι και λευκούς τόνους, όμως το αποτέλεσμα δεν την αντιπροσώπευε.Της φαινόταν μουντό ενώ εκείνη ήθελε το σπίτι της να είναι χαρούμενο και φωτεινό.

Αποφάσισε λοιπόν να το βάψει και να το διακοσμήσει μόνη της ξεκινώντας από τα υπνοδωμάτια.

Στην επιλογή των χρωμάτων δεν δυσκολεύτηκε καθόλου αφού οι κόρες της ήταν κατηγορηματικές: όλα ροζ!

Προκειμένου να υπάρχουν κάποιες διαφορετικές πινελιές στα δωμάτια των κοριτσιών συνδύασε τις αποχρώσεις του ροζ, με μοβ και μπλε.

Στη συνέχεια αναζήτησε στο διαδίκτυο έπιπλα και διακοσμητικά όπως μαξιλάρια, ριχτάρια, φωτιστικά, ενώ σχεδόν όλες τις τοιχογραφίες στους τοίχους τις ζωγράφισε η ίδια.

Μετά τα υπνοδωμάτια η Rachael αποφάσισε να βάψει και το υπόλοιπο σπίτι: από το καθιστικό και το χολ μέχρι την κουζίνα. Τίποτα δεν άφησε, ούτε καν τα πατώματα.

Όταν τελικά τελείωσε, το σπίτι της έμοιαζε με το …κουκλόσπιτο της Barbie!

Οι κόρες της Rachael, η Gabriella, 9 ετών, και η Florence, 5 ετών ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα.«Τα κορίτσια λατρεύουν το σπίτι μας όπως και οι φίλοι τους, γιατί θυμίζει αυτό της Barbie », αναφέρει η Rachael.

Στις επιλογές των μοτίβων είναι εμφανείς οι επιρροές της από την δεκαετία του ’80 όπως και οι τεχνοτροπίες στο πάτωμα και τους τοίχους.

Όσο για το τζάκι, χρησιμοποίησε έξι διαφορετικά χρώματα μέχρι να πετύχει την απόχρωση που ήθελε.

Από την διακοσμητική …μανία της Rachael δεν «γλίτωσε» ούτε το στερεοφωνικό. Δεν ήθελε να το πετάξει αλλά επειδή δεν ταίριαζε με τη συνολική διακόσμηση αναζήτησε λύσεις στο διαδίκτυο για το τι μπορούσε να κάνει. Τελικά βρήκε τη λύση μόνη της και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε.

Η Rachael, που έχει περισσότερους από 23.000 followers στο Instagram , παραδέχεται ότι «βαριέται εύκολα» και προτιμά να διακοσμεί το σπίτι παρά να παρακολουθεί τηλεόραση.

«Το σπίτι μου μπορεί να φαίνεται σε κάποιους τρελό αλλά για μένα είναι φυσιολογικό. Ακόμα και όταν η ζωή φαντάζει ζοφερή έξω, είναι αδύνατο να νιώθεις χάλια στο χώρο μας», λέει χαρακτηριστικά.

Παραδέχεται ότι έχει λάβει αρκετά αρνητικά σχόλια για το σπίτι της και πολλοί είναι εκείνοι που τη ρωτούν αν υποφέρει από πονοκεφάλους με τόσα πολλά χρώματα.

«Δεν με πειράζουν αυτά τα σχόλια. Αγαπάμε το σπίτι μας και αυτό είναι που έχει σημασία», επισημαίνει η Rachael.

Πάρτε μια γεύση από το πολύχρωμο σπίτι της στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή: Mothersblog.gr