Ινδία: Η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού παντρεύτηκε με ηθοποιό του Bollywood

Όρκους αιώνιας αγάπης αντάλλαξε μία πατρινή μελαχρινή καλλονή με τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά στην Ινδία. 

Ινδία: Η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού παντρεύτηκε με ηθοποιό του Bollywood
1'

Γάμος για πατρινή μελαχρινή καλλονή με τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά στην Ινδία. Ο λόγος για την πρώην Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού και δασκάλα χορού, Άνδρια Παναγιωτοπούλου και τον διάσημο Ινδό ηθοποιό Manit Joura.

Η ίδια θέλησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το γεγονός, αλλά το patrisnews εξασφάλισε εικόνες και στιγμές από τον εντυπωσιακό γάμο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελετή έγινε σε στενό κύκλο στην Ινδία, στις αρχές Ιουλίου, και απασχόλησε ιδιαιτέρως τα ΜΜΕ και κυρίως τους Times της Βομβάης.

Η Ανδρια Παναγιωτοπούλου από το 2013 αποτελεί μέλος της 1st Bollywood Academy Greece και είναι διπλωματούχος απόφοιτη της, αναγνωρισμένη από το CID της Unesco, ενώ έχει συμμετάσχει σε όλα τα Bollywood & Multicultural Dance Festivals της 1ης Ακαδημίας Bollywood και για πολλά χρόνια δίδασκε Bollywood σε ενήλικες και σε παιδιά στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα σε εφημερίδα της Ινδίας, ο γάμος είχε προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο του 2023, όμως ο πατέρας του ηθοποιού διαγνώστηκε με καρκίνο και ζήτησε να τον επισπεύσουν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή