Έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα: «Ηταν ατάραχος, τον είδα…», λέει μάρτυρας

Η υποψία τον έκανε φονιά και σκότωσε τον 63χρονο με 30 μαχαιριές.
The Best

Για τα μάτια μιας γυναίκας φέρεται να σκότωσε τον 63χρονο ο συντοπίτη του ο επίσης 63 ετών άνδρας από την Κάτω Αχαΐα.

Δράστης και θύμα συναντήθηκαν σε χωράφι για να λύσουν τις διαφορές τους, όπου διαπληκτίστηκαν και ο 63χρονος κατέληξε νεκρός με 30 μαχαιριές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε την υποψία πως το θύμα διατηρούσε σχέση με τη σύζυγό του. Μετά από συμπλοκή, ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και τον μαχαίρωσε σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος του. Μετά το έγκλημα ο δράστης εξαφανίστηκε, ωστόσο ύστερα από μεθοδική έρευνα της Αστυνομίας συνελήφθη κοντά στην περιοχή.

Τι αποκάλυψε μάρτυρας

Όπως αναφέρει το Pelop, μία γυναίκα, που μένει ακριβώς απέναντι άκουσε τον καβγά, είδε τη σκηνή και έντρομη κάλεσε την ΕΛΑΣ. Για την ώρα που απομακρυνόταν ο δράστης η μάρτυρας ανέφερε: «Ήταν ατάραχος. Τον είδα να περπατά. Λες και δεν είχε συμβεί το έγκλημα».

Στην Κάτω Αχαΐα έφθασε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας ακόμη και ομάδα ΟΠΚΕ. Η ΕΛΑΣ συνέλεξε άμεσα πληροφορίες και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε και πέρασε χειροπέδες στον δράστη.

Κάμερες της περιοχής κατέγραψαν τις κινήσεις του, με μία να τον δείχνει να περπατά και μάλιστα να βγάζει το σακάκι του.

Αμέσως μετά, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, αστυνομικοί βρήκαν τα ρούχα που φορούσε στη διάρκεια της πράξης, με σημάδια από αίμα. Στην κατάθεσή του επέμενε για την ερωτική σχέση και περιέγραψε τις υποθέσεις που έκανε παρουσιάζοντας και κάποια κατ’ εκείνον στοιχεία- που τον οδήγησαν στον φόνο. Η σύζυγός του, όμως, αρνείται τα πάντα.

Η ΕΛΑΣ έλαβε μέτρα από την πρώτη στιγμή, φοβούμενη ακόμη και το ενδεχόμενο βεντέτας.