Κρούσματα σήμερα: Κοντά στις 7.000 οι μολύνσεις - Πότε θα δούμε κορύφωση

Υψηλές αναμένεται να είναι οι «πτήσεις» για τα κρούσματα και σήμερα 15 Νοεμβρίου - Παραμένει σε υψηλό επίπεδο η διασπορά του ιού

κρούσματα σήμερα (15/11)
Έως 120.000 μολύνσεις μέχρι το τέλος του μήνα η εκτίμηση Τζανάκη
Intime News
1'

Κοντά στα 7.000 αναμένεται να είναι τα σημερινά κρούσματα του κορονοϊού, σύμφωνα με πληροφορίες. Η πίεση στο σύστημα Υγείας είναι ασφυκτική, καθώς η αύξηση κρουσμάτων συνεπάγεται και με αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία, τα οποία... στενάζουν. Για κορύφωση του κύματος της πανδημίας του κορονοϊού στην αρχή Δεκεμβρίου έκανε λόγο ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, κάνοντας λόγο για μοντέλα που δείχνουν έως 120.000 κρούσματα μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Τζανάκης μέχρι το τέλους του μήνα αναμένονται περίπου 700 θάνατοι, ενώ ο αριθμός των διασωληνωμένων θα ανέβει στους 590 -630 σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα.

Ο κ. Τζανάκης αναφέρθηκε και στον θάνατο της 51χρονης που δεν ήθελε να διασωληνωθεί μετά από συμβουλή πρώην Επόπτη Υγείας και είπε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει ο ένας στους τρεις Επόπτες Υγείας είναι μη εμβολιασμένος καλώντας το σωματείο του να ανακοινώσει τα ποσοστά εμβολιασμού των μελών του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στον Δομοκό: Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς - Ξεκληρίστηκε οικογένεια

Καλαμπάκα: Πώς μια ανακοίνωση σούπερ μάρκετ... αποκάλυψε πελάτες με κορονοϊό

Πέτρος Φιλιππίδης: Σκληρή απάντηση στον πρώην συνεργάτη και φίλο του, Γιώργο Λέφα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή