Λάρισα: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από την επίθεση

Ένα πρωτόγνωρο επεισόδιο σε βάρος μεταναστών σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Λάρισα.

Λάρισα: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από την επίθεση
1'

Όπως σας ενημερώσαμε και χθες, μία ομάδα ροπαλοφόρων φωνάζοντας συνθήματα κατά των μεταναστών συνεπλάκη με Πακιστανούς στην οδό Αιόλου, όπου λειτουργεί μίνι – μάρκετ Πακιστανών.

Από τη συμπλοκή υπήρξαν τραυματισμοί Πακιστανών, εκ των οποίων ορισμένοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Στο σημείο της επίθεσης κατέφθασαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη 8 ατόμων. Πραγματικό σοκ προκαλεί το γεγονός πως οι 7 από τους 8 συλληφθέντες είναι ανήλικοι!

Στον Εισαγγελέα Λάρισας οδηγήθηκαν επτά ανήλικοι, ηλικίας 16 και 17 χρόνων και ένας 23χρονος κατηγορούμενοι για επίθεση σε μίνι μάρκετ που ανήκει σε αλλοδαπό από το Πακιστάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο κατάστημα δέχεται επίθεση από αγνώστους, αφού μόλις προχθές τρία άτομα επιχείρησαν και πάλι να επιτεθούν προκαλώντας αναστάτωση.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, απ' όπου αποχώρησε, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα ξύλα από κλαδιά δέντρων, μήκους ενός μέτρου περίπου το καθένα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή