Οπαδοί τα «έσπασαν» στην Κατερίνη

Τα κρούσματα βίας από οπαδούς αντιπάλων ομάδων, δεν έχουν τελειωμό στην Ελλάδα...
1'

Τα κρούσματα βίας από οπαδούς αντιπάλων ομάδων, δεν έχουν τελειωμό στην Ελλάδα.

Νεότερο αυτών, αυτό που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Κατερίνη. Τέσσερα άτομα τα οποία βρίσκονταν έξω από ένα κατάστημα, δέχτηκαν την επίθεση έξι αγνώστων, οπαδών αντίπαλης ομάδας.

Συγκεκριμένα, αρχικά η επίθεση έγινε στα …λόγια, ωστόσο η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει, αφού η ομάδα των έξι νεαρών, επιτέθηκε σε αυτή των τεσσάρων με σπασμένα μπουκάλια. Το αποτέλεσμα ήταν οι τέσσερις οι οποίοι δέχθηκαν την επίθεση, συν ένα ακόμα πολίτη ο οποίος μπήκε στη μέση να χωρίσει τους οπαδούς, να μεταφερθούν με τραύματα στο Νοσοκομείο της Κατερίνης. Ο ένας μάλιστα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Οι δράστες διέφυγαν αμέσως, ωστόσο το θέμα δε σταμάτησε εκεί, αφού η Αστυνομία, διενήργησε έρευνα σε σύνδεσμο ομάδας και κατέσχεσε μία μεταλλική ράβδο μήκους 65 εκατοστών, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος μήκους 52 εκατοστών, ένα μαχαίρι με μήκος λεπίδας 13 εκατοστών, ένα πολυεργαλείο με λαβή που στο άκρο του φέρει σχήμα σφυριού και λάμας και τρείς φωτοβολίδες χειρός.

Ο υπεύθυνος του συνδέσμου, όπως και τρία ακόμη άτομα συνελήφθηκαν, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες της επίθεσης ακόμη.