Πακιστανοί απήγαγαν και εκβίαζαν ομοεθνής τους

Στα «χέρια» της αστυνομία βρίσκονται τέσσερις Πακιστανοί, κατηγορούμενοι για «Εγκληματική οργάνωση» , «Αρπαγή και εκβίαση κατά συναυτουργία» και παράβαση του Νόμου «περί αλλοδαπών».

Πακιστανοί απήγαγαν και εκβίαζαν ομοεθνής τους
1'

Συγκεκριμένα, από την έρευνα-προανάκριση προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, που κατά το τελευταίο εξάμηνο προέβαινε σε αρπαγές αλλοδαπών υπηκόων Πακιστάν.

Οι δράστες οδηγούσαν τα θύματα τους σε διάφορες οικίες και αφού τα κακοποιούσαν, απαιτούσαν από συγγενείς τους την καταβολή χρημάτων, προκειμένου να τους ελευθερώσουν.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες προ μηνός οδήγησαν σε διαμέρισμα στο Μενίδι 23χρονο ομοεθνή τους, όπου με την χρήση σωματικής βίας και απειλές για τη ζωή του απαιτούσαν από συγγενικά του πρόσωπα, να καταβάλλουν χρήματα προκείμενου να τον ελευθερώσουν.

Μετά από καταγγελία του θύματος, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής εντόπισαν τους δράστες στην περιοχή του Ασπροπύργου και με συντονισμένη επιχείρηση τους συνέλαβαν.

Όπως εξακριβώθηκε η συγκεκριμένη σπείρα έχει διαπράξει τουλάχιστον τρείς αρπαγές και εκβιάσεις ομοεθνών της. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή