Σάκης Αρναούτογλου: Λιακάδα και αύξηση της θερμοκρασίας την Πέμπτη - Βροχές από Δευτέρα

Καιρός: Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για την Πέμπτη 30 Μαρτίου

Σάκης Αρναούτογλου: Λιακάδα και αύξηση της θερμοκρασίας την Πέμπτη - Βροχές από Δευτέρα
Glomex
1'

Βελτιώνεται κι άλλο καιρός αύριο Πέμπτη 30 Μαρτίου σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, παρά το γεγονός ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν και τις πρωινές ώρες.

Όπως ανέφερε στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, αύριο, οι περισσότερες περιοχές της χώρας θα έχουν λιακάδα, ενώ στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και νοτιοανατολικά νησιωτικά τμήματα θα έχουμε τοπικές συννεφιές, χωρίς όμως φαινόμενα.

Οι παγεροί βοριάδες φαίνεται πως υποχωρούν, αλλά μόνο στα Δωδεκάνησα θα διατηρηθούν κάποιοι βορειοδυτικοί άνεμοι σχετικά αυξημένοι.

Μάλιστα θα έχουμε και απότομη άνοδο της θερμοκρασίας, που στα ηπειρωτικά αναμένεται να φτάσει μέχρι και τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Όπως αναφέρει ο έμπειρος προγνώστης καιρού, νέες ψυχρές αέριες μάζες θα κατέβουν στη Μεσόγειο από τα βόρεια προς τα τέλη της εβδομάδας, δημιουργώντας βαρομετρικά χαμηλά, που θα φέρουν αρκετές βροχές στη χώρα την επόμενη βδομάδα.

Σε ό,τι αφορά τον καιρό στην Αττική αύριο Πέμπτη, αναμένεται λιακάδα με καλή διαύγεια και ορατότητα και ξάστερο ουρανό τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι στρέφονται σε πιο δυτικούς στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 7 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία θα έχει επίσης ηλιοφάνεια με κάποιες αραιές συννεφιές προς το βράδυ, ενώ ο βαρδάρης θα πνέει στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή