Άγρια δολοφονία στην Αλβανία: Την σκότωσε ο κουνιάδος της ενώ κοιμόταν με την κόρη της

Αλβανία: Σοκάρει η δολοφονία μιας 37χρονης γυναίκας στα Τίρανα την οποία πυροβόλησε και σκότωσε ο αδερφός του συζύγου της
1'

Συγκλονισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι στα Τίρανα της Αλβανίας έπειτα από το θάνατο της 37χρονης Migena Sinani, η οποία δολοφονήθηκε το Σάββατο στην κρεβατοκάματα της ενώ κοιμόταν με την 2χρονη κόρη της.

Δράστης της στυγερής δολοφονίας είναι ο κουνιάδος της γυναίκας, ο 43χρονος Ρόλαντ Σινάνι ο οποίος την πυροβόλισε στο στήθος και στη συνέχεια πήγε στην πίσω αυλή του σπιτιού της και αυτοκτόνησε.

Ο δράστης ζούσε στο ίδιο σπίτι με τη γυναίκα και φέρεται ότι έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα όπως αναφέρει το albaniandailynews.

O σύζυγος της άτυχης γυναίκας έλειπε από το σπίτι καθώς εργαζόταν ως οδηγός ταξί την ώρα του συμβάντος το οποίο έλαβε χώρα τα ξημερώματα. Παράλληλα η οικογένεια είχε και έναν γιο 4 ετών που βρισκόταν μαζί με τον παππού και τη γιαγιά του

Μάλιστα στην κατάθεσή του, ο σύζυγος της 37χρονης, είπε ότι είχε ακούσει πολλές φορές τον αδερφό του να φωνάζει «Θα σε σκοτώσω», αλλά δεν ελήφθησαν σοβαρά υπόψη οι απειλές.