Έγκυος μια από τις «εξωγήινες μούμιες της Νάζκα»; Τι ερευνούν οι ειδικοί

Οι «εξωγήινες μούμιες» που βρέθηκαν στο Περού πρόκειται να ερευνηθούν περαιτέρω
1'

Νέοι ισχυρισμοί έρχονται στη δημοσιότητα για τις περιβόητες «εξωγήινες μούμιες της Νάζκα».

Πλέον αυτές οι «εξωγήινες μούμιες» που βρέθηκαν στο Περού πρόκειται να ερευνηθούν περαιτέρω για να μπορέσουν οι ειδικοί να «αποδείξουν την αυθεντικότητά» τους.... ή και όχι.

Το σύνολο από τι περιβόητες «εξωγήινες μούμιες» της Nazca πρόκειται να υποβληθούν σε δοκιμές σε μια προσπάθεια να καταλάβουν οι ειδικοί τελικά τι πραγματικά είναι και από πού προέρχονται.

Η ανακάλυψη των ασυνήθιστων μουμιοποιημένων πτωμάτων με τρία δάχτυλα και επιμήκη κρανία στο Περού ήταν εδώ και καιρό καλυμμένη με μυστήριο με τους επιστήμονες να δηλώνουν ότι θα μπορούσαν να είναι αληθινές και χρειάζονται περαιτέρω εξέταση.

Τώρα οι μούμιες, μια από τα οποία λέγεται ότι φαίνεται έγκυος, τεστάρονται ενώ ένας ειδικός των UFO ισχυρίζεται ότι αποτελούν απόδειξη εξωγήινης ζωής και μπορεί να είναι υβρίδια, σύμφωνα με την Daily Star.

Ο Jaime Maussan, δημοσιογράφος και ερευνητής UFO, λέει ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι υβρίδια εξωγήινου-ανθρώπου. Ο Maussan ισχυρίζεται τώρα ότι υπάρχει μια συνεχής νομική μάχη με το Περού για να μεταφερθούν οι "μούμιες" σε πιο προηγμένα εργαστήρια στις ΗΠΑ για περαιτέρω δοκιμές που θα μπορούσαν να αποδείξουν την αυθεντικότητά τους μια για πάντα.