Τραμπ: Πουλάει χρυσά ρολόγια 100 χιλιάδων δολαρίων με το όνομά του - «Θα τα λατρέψετε, υπέροχο δώρο»

Μετά τα NFT και τις Βίβλους, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πουλά τώρα χρυσά ρολόγια με διαμάντια προς 100 χιλιάδες δολάρια το ένα

Τραμπ: Πουλάει χρυσά ρολόγια 100 χιλιάδων δολαρίων με το όνομά του - «Θα τα λατρέψετε, υπέροχο δώρο»
AP
2'

Μετά τα NFT και τις Βίβλους, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πουλά τώρα χρυσά ρολόγια με διαμάντια... προς 100 χιλιάδες δολάρια. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση gettrumpwatches.com, οι θαυμαστές του μπορούν τώρα να αγοράσουν το χρυσό ρολόι "The Trump Victory Tourbillon" για 100.000 δολάρια.

Διατίθενται όμως και πολλές φθηνότερες επιλογές όπως το ρολόι με την ένδειξη «fight fight fight» που διατίθεται σε τρία χρώματα – Onyx Gold για 799 δολάρια και Red Silver και Silver Gold και τα δύο προς 499 δολάρια το καθένα. Τα ρολόγια είναι μοναδικά καθώς έχουν το όνομα και την υπογραφή του Τραμπ. Η επωδός «παλέψτε, παλέψτε, παλέψτε» είναι μία αναφορά στο σύνθημα που είπε ο Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του τον Ιούλιο με υψωμένη τη γροθιά.

Είναι η πιο πρόσφατη συμμετοχή του Τραμπ σε μια σειρά επιχειρηματικών προσπαθειών, καθώς ταυτόχρονα κάνει εκστρατεία για τον Λευκό Οίκο. Ο ίδιος ο Τραμπ εμφανίζεται σε βίντεο να προωθεί τα ρολόγια του, τα οποία διατίθενται σε διάφορα χρώματα και κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό – μόνον 147 κομμάτια. «Θα τα λατρέψετε. Θα κάνατε ένα υπέροχο δώρο Χριστουγέννων» λέει σε ανάρτηση στο Truth Social που συνδέεται με τον ιστότοπο του πωλητή. «Είναι πολλά διαμάντια. Λατρεύω τον χρυσό. Λατρεύω τα διαμάντια. Όλοι τα λατρεύουμε», είπε ο Τραμπ σε μια διαφήμιση βίντεο.

«Τα ρολόγια Tραμπ δεν σχεδιάζονται, κατασκευάζονται, διανέμονται ή πωλούνται από τον Donald J. Trump, τον οργανισμό Trump ή οποιαδήποτε από τις αντίστοιχες θυγατρικές ή τους εντολείς τους», ανέφερε ο ιστότοπος. Πρόσθεσε ότι τα ρολόγια «δεν είναι πολιτικά και δεν έχουν καμία σχέση με καμία πολιτική εκστρατεία». Κατά καιρούς ο Τραμπ έχει προωθήσει διάφορα προϊόντα με το όνομά του μέσα από την πλατφόρμα του, Truth Social.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή