Σπαρακτική έκκληση της μητέρας ομήρου των τζιχαντιστών

Με ένα μήνυμα προς τον φερόμενο ως ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι η μητέρα του Πίτερ Κάσινγκ, του ομήρουπου απειλούν με αποκεφαλισμό οι τζιχαντιστές, προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη του παιδιού της εκλιπαρώντας για τη ζωή του.

Σπαρακτική έκκληση της μητέρας ομήρου των τζιχαντιστών
1'

«Προσπαθώ να έρθω σε επαφή με το Ισλαμικό Κράτος για τη μοίρα του γιου μου» γράφει η Πόλα Κάσινγκ, μητέρα του αμερικανού Πίτερ Κάσινγκ, ο οποίος εμφανίζεται στο πιο πρόσφατο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές ως το επόμενο θύμα τους.

«Είμαι μια μεγάλη γυναίκα και ο Αμπντουλ Ραχμάν είναι το μοναχοπαίδι μου», συνεχίζει η μητέρα του ομήρου, χρησιμοποιώντας το ισλαμικό όνομα του Κάσιγκ, αφού ο 26χρονος έχει ασπαστεί τον ισλαμισμό.

«Ο σύζυγός μου κι εγώ είμαστε μόνοι μας, χωρίς βοήθεια από την κυβέρνηση. Θα θέλαμε να σας μιλήσουμε. Πώς μπορούμε να σας βρούμε;», τελειώνει το μήνυμα προς τον ηγέτη των τζιχαντιστών, το οποίο ανέβασε στο διαδίκτυο.

Ο Κάσιγκ υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό στη διάρκεια του πολέμου του Ιράκ πριν αποχωρήσει για ιατρικούς λόγους, δήλωσε η οικογένειά του.

Τα αρχεία του Πενταγώνου αναφέρουν ότι υπηρέτησε επί ένα χρόνο στους Ρέιντζερς, τους καταδρομείς του στρατού, και η αποστολή του στο Ιράκ ήταν από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο του 2007.

Διαβάστε επίσης:

Κομπάνι: Νέες αεροπορικές επιδρομές κατά των τζιχαντιστών

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή