Δεύτερη αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Del

Μετά τη αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της εταιρίας Delta Airlines με προορισμό τη Μόσχα και δεύτερο αεροπλάνο της ίδιας...

1'

Μετά τη αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της εταιρίας Delta Airlines με προορισμό τη Μόσχα και δεύτερο αεροπλάνο της ίδιας εταιρίας παρουσίασε βλάβη στον αέρα.


Συγκεκριμένα το Boeing 767 που πραγματοποιούσε την πτήση Ατλάντα-Λος Άντζελες με 262 επιβάτες, έκανε αναγκαστική προσγείωση εξαιτίας προβλημάτων στον κινητήρα. Το πίσω μέρος του αεροσκάφους σύρθηκε στο διάδρομο προσγείωσης ωστόσο ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε.
Η κατασκευάστρια εταιρία Boeing αρνήθηκε κάθε σχόλιο.


Νωρίτερα, επιβατικό αεροσκάφος Boeing 767 της ίδιας εταιρίας που κατευθυνόταν στη Μόσχα πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης εξαιτίας "προβλήματος στο κινητήρα", ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Αεροπορίας.


Η Delta Airlines ανακοίνωσε από την πλευρά της στο Twitter πως "λίγο μετά την απογείωση το πλήρωμα εντόπισε κάποιο πρόβλημα στον κινητήρα, ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση. Οι 193 επιβάτες και τα 11 μέλη του πληρώματος εγκατέλειψαν με ασφάλεια το αεροσκάφος".

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή