Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν είναι της αισθητικής μου το The Bachelor» (Video)

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, ήταν αυτή τη Δευτέρα (14/12) η Ναταλί Κάκκαβα και μίλησε για όλους και για όλα.

Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν είναι της αισθητικής μου το The Bachelor» (Video)
2'

Η ίδια δήλωσε «τηλεορασάκιας» και παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί πολλά προγράμματα και ειδικά στην πρωινή ζώνη.
Της αρέσει να βλέπει Big Brother αλλά όχι The Bachelor καθώς, όπως είπε η ίδια, δεν είναι «της αισθητικής της».

«Βλέπω πάρα πολύ τηλεόραση. Είμαι τηλεορασάκιας. Λόγω συγγένειας βλέπω πολύ Κατερίνα Καινούργιου, βλέπω πολύ πρωινή ζώνη και Big Brother. Δεν βλέπω The Bachelor, γιατί δεν είναι κάτι που αξίζει στην αισθητική μου. Το είχα πει και το καλοκαίρι. Δεν μου ταιριάζει να δω 15 γυναίκες να διεκδικούν έναν άνδρα», είπε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα.

«Το Big Brother με κάνει και περνάω καλά, είναι πραγματικοί άνθρωποι που ξεδιπλώνουν τον χαρακτήρα τους, ακόμα και το ξεκατίνιασμα, ακόμα και η πλάκα και η συναισθηματική φόρτιση», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη νέα καθημερινότητα της καραντίνας, από την οποία εύχεται τουλάχιστον να βγει και ένα καλό, το να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.


Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως έχει βρεθεί καλεσμένη στο live του Big Brother και με το σχόλιό της έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις. Ακόμα κι αν δεν είναι στο Live όμως, από το σπίτι της παρακολουθεί το ριάλιτι του ΣΚΑΙ και το σχολιάζει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, με τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας να περιμένουν πώς και πώς κάθε φορά για να δουν τι και πώς θα σχολιάσει.

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξή της στην εκπομπή Πάμε Δανάη εδώ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Έπεσαν κάτω από το «φράγμα» των 200 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή