Survivor 2021: Η «καυτή» καρατέκα της ομάδας των Μαχητών

Survivor 2021: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα με την εμφάνιση και με τις επιδόσεις της

Survivor 2021: Η «καυτή» καρατέκα της ομάδας των Μαχητών
1'

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και στις 27 Δεκεμβρίου το Survivor θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Με παρουσιαστή το Γιώργο Λιανό, το ριάλιτι επιβίωσης ξεκινά και πάλι στον ΣΚΑΙ μετά από δύο χρόνια και ήδη γνωρίζουμε μία μεγάλη αλλαγή σε σχέση με τα προηγούμενα Survivor και φυσικά τους 20 παίκτες.

Η ομάδα των Διασήμων θα απαρτίζεται από τους: Μιχάλη Αρναούτη, Αννα Μαρία Βέλλη, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνο Καλίδη, Περικλή Κονδυλάτο, Γιώργο Κοψιδά, Αγγελική Λάμπρη, Αλέξη Παππά, Κάτια Ταραμπανκό και Τριαντάφυλλο.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Μαχητών θα είναι: Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστας Παπαδόπουλος, Σοφία Μαργαρίτη, Νίκος Μπάρτζης, Chris Σταμούλης, Έλενα Mariposa Κρεμλίδου, Γιώργος Κόρομι, Έλενα Λιλιοπούλου, James Καφετζής και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στα… ρόστερ των ομάδων και αφού διαβάσαμε τα βιογραφικά των παικτών που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ, μία από τις παίκτριες που ξεχωρίσαμε ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η 25χρονη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και έχει σπουδάσει φυσική αγωγή στα ΤΕΦΑΑ. Πριν μπει στο Survivor, εργαζόταν ως personal trainer σε γυμναστήρια, ενώ έκανε πρωταθλητισμό στο καράτε, έχοντας κατακτήσει μάλιστα ευρωπαϊκό τίτλο στην κατηγορία της!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τότε κρίνονται οι αποφάσεις για lockdown και σχολεία - Το μήνυμα Μητσοτάκη για τρίτο κύμα πανδημίας

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή