Survivor: Δείτε ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση (videos)

Survivor: Ακόμα ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (12/1)

Survivor: Δείτε ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση (videos)
1'

Ολοένα και δυσκολεύουν τα πράγματα για την ομάδα των Διασήμων, που δέχονται τη μία ήττα πίσω από την άλλη, δεν κερδίζουν φαγητό αλλά και χάνουν παίκτες.

Τρεις είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή τη φορά, όλοι από την ομάδα των «κόκκινων» που θα χάσουν ακόμα έναν παίκτη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το κλίμα στην ομάδα των Διασήμων είναι πολύ άσχημο καθώς και αυτό φάνηκε στην αρχή του επεισοδίου, όταν η ομάδα έγινε άνω-κάτω για το φαγητό της Κάτιας.

Στο αγώνισμα ασυλίας, το σκορ και πάλι ξέφυγε, μετά από συνεχόμενες νίκες των Μαχητών με σκορ 10-2, η μπλε ομάδα κέρδισε, ξανά, αυτή τη φορά με 10-3. Έτσι στο «συμβούλιο του νησιού» οι Διάσημοι έπρεπε να βγάλουν ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Εκεί φάνηκε πως έχουν χωριστεί σε δύο υπο-ομάδες, με τους μισούς -σχεδόν- να ψηφίζουν την Κάτια Ταραμπάνκο και τους υπόλοιπους την Ανθή Σαλαγκούδη. Η δεύτερη τελικά συγκέντρωσε 6 ψήφους, με το μοντέλο να παίρνει 4. Έτσι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ανθή, ο Πάνος Καλλίδης και ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αδιανόητη η τραγωδία στο τροχαίο στην Κρήτη: Ο σύζυγος της 37χρονης αστυνομικού άκουσε τη σύγκρουση

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή