Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (31.01) - Ο τραυματισμός και οι νέοι παίκτες

Survivor Spoiler: Αγώνισμα επάθλου στο επεισόδιο της Κυριακής (31.01) στο ριάλιτι επιβίωσης, με την αγωνία να κορυφώνεται στον Άγιο Δομίνικο. Ο τραυματισμός και οι νέοι παίκτες.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (31.01) - Ο τραυματισμός και οι νέοι παίκτες
Instagram/Survivor Greece
2'

Ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor γεμάτο ένταση και αντιπαραθέσεις θα προβληθεί την Κυριακή (31.01) από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στα προηγούμενα επεισόδια λίγο έλειψε να έρθουν στα... χέρια οι παίκτες των δυο ομάδων και η κόντρα «φούντωσε» για τα καλά ακόμα και στο Συμβούλιο του Νησιού. Οι «φαρμακερές» ατάκες εκατέρωθεν και τα τεντωμένα νεύρα συνέθεσαν το σκηνικό, το οποίο φαίνεται πως δεν θα διαφοροποιηθεί και πολύ...

Στο επεισόδιο της Κυριακής (31.01), λοιπόν, οι δυο ομάδες του Survivor θα μπουν στη «μάχη» για να διεκδικήσουν ένα ακόμα έπαθλο. Όπως φαίνεται πρόκειται για κάτι αρκετά σημαντικό καθώς οι παίκτες ενθουσιάστηκαν όταν το άκουσαν από τον Γιώργο Λιανό. Το αγώνισμα θα είναι επίπονο και απαιτητικό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της Σοφίας από την «κόκκινη» ομάδα. Μάλιστα, όπως προβλήθηκε στο trailer του επεισοδίου, η παίκτρια αποχώρησε με φορείο από τον στίβο μάχης.

Η εξέλιξη αυτή «πάγωσε» τους πάντες στο Survivor, ωστόσο, το αγώνισμα συνεχίστηκε κανονικά. Τα spoilers για τον νικητή του αγωνίσματος έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και δείχνουν ξανά το ποιος θα… χαμογελάσει.

Αν επιβεβαιωθεί η νίκη των «μπλε», το σερί τους θα φτάσει στο 9-0 και δεδομένα θα έχουν μεγάλο ψυχολογικό προβάδισμα για τις «μάχες» για την ασυλία στην αρχή της εβδομάδας. Την ίδια στιγμή, στην αρχή του επεισοδίου, είδαμε την είσοδο των δυο νέων παικτών στο Survivor την οποία θα παρακολουθήσουμε επίσης στο επεισόδιο της Κυριακής…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Χρυσή τομή» ΕΕ και AstraZeneca για τα εμβόλια: Επιπλέον δόσεις και ταχύτερη παράδοση

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή