Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι – Ποιος αποχωρεί; (videos)

Survivor: Τρεις κοπέλες είναι υποψήφιες από τη μπλε ομάδα
1'

Γεμάτο εντάσεις και ανατροπές ήταν ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor. Το βράδυ της Τρίτης (2/2) είδαμε την κόκκινη ομάδα να κερδίσει δεύτερη συνεχόμενη φορά και επιτέλους να τρώει! Πέρα του φαγητού όμως, οι «κόκκινοι» κέρδισαν και τη δεύτερη ασυλία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι «μπλε» να οδηγηθούν ξανά στο συμβούλιο του νησιού.

Ήδη από τη ψηφοφορία της Δευτέρας, η Βαλέρια Χοψονίδου είχε βγει στον… τάκο και έπειτα από τη χθεσινή ψηφοφορία (2/2), η Ελευθερία Ελευθερίου αναδείχθηκε δεύτερη υποψήφια.

Στη συνέχεια ο Νίκος Μπάρτζης, ως νικητής της ατομικής ασυλίας, ανέδειξε την Έλενα Κρελμίδου ως τρίτη υποψήφια. Μάλιστα, η Μαριπόζα δεν άντεξε και έβαλε ξέσπασε σε κλάματα.

Σύμφωνα με spoiler που έχει κυκλοφορήσει από τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, από το Survivor φαίνεται πως αποχωρεί η Έλενα Κρεμλίδου. Σύμφωνα με όσα είπε στο «Το Πρωινό», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η «Μαριπόζα» είναι αυτή που αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο κι αναμένεται σύντομα να μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής προς την Αθήνα.

Βέβαια ερωτηματικά προέκυψαν από την αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου, καθώς αυτό το είπε στη χθεσινή εκπομπή (2/2), πριν δούμε το επεισόδιο, οπότε πριν βγουν και οι κάρτες ώστε να ψηφίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Αττική: Φόβος για «έκρηξη» κρουσμάτων έως και 40% τις επόμενες 15 ημέρες