Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (08.02) την πρώτη ασυλία

Survivor Spoiler: Αγώνισμα ασυλίας στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (08.02) την πρώτη ασυλία
Instagram/Survivor Greece
2'

Η ένταση και οι διαμάχες μεταξύ των δυο ομάδων έχουν αρχίσει να γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες στο Survivor. Μπλε και κόκκινοι είναι διαρκώς στην… τσίτα και μετά τις τελευταίες νίκες των δεύτερων, υπάρχει νέο ενδιαφέρον για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε τους «κόκκινους» να παίρνουν μια πολύ εύκολη νίκη και να κατακτούν το έπαθλο φαγητού, κάτι που τους έχει φτιάξει τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Την ίδια ώρα οι μπλε έχουν αρχίσει τη… φαγωμάρα και φαίνεται πως έχουν αρκετά παράπονα από το γεγονός ότι η αντίπαλη ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά με τους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι, σε αντίθεση με τη δική τους.

Η νέα εβδομάδα φέρνει στο Survivor αγώνισμα ασυλίας, κι όπως είναι λογικό κι οι δυο ομάδες θέλουν την επικράτηση έτσι ώστε να μην χάσουν παίκτη. Τα spoilers έχουν ήδη κυκλοφορήσει κι αποκαλύπτουν τον νικητή. Θα συνεχιστεί το σερί των κόκκινων ή θα επιστρέψουν στις νίκες οι μπλε;

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως το νέο «αφεντικό» για την ώρα στο Survivor είναι οι «κόκκινοι» και θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη στο πρώτο αγώνισμα της ασυλίας. Βέβαια, σύμφωνα με τα spoilers η κυριαρχία τους δεν θα είναι συνεχόμενη αφού υπάρχει πληροφορία για σύντομη αντίδραση των «μπλε» που θα βάλει… φωτιά στο παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση, μετά το αγώνισμα ασυλίας θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το «Συμβούλιο του Νησιού» στο Survivor. Εκεί όπου συνήθως ακούγονται και οι πιο… φαρμακερές ατάκες από τους παίκτες των δυο ομάδων κι ανεβαίνει το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το spoiler για τη νίκη των κόκκινων και την έντονη διαμάχη στην ομάδα των μπλε…

https://www.instagram.com/p/CLBzR8wqgI4

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μπλακ άουτ - Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Δεν λειτούργησαν οι ασφάλειες – Ανησυχία για νέα διακοπή

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή