Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (09.02) τη δεύτερη ασυλία – Μεγάλη ανατροπή και νεύρα

Survivor Spoiler: Μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και νεύρα στο Συμβούλιο του Νησιού όπου θα προκύψουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (09.02) τη δεύτερη ασυλία – Μεγάλη ανατροπή και νεύρα
Instagram/Survivor Greece
2'

Το Survivor συνεχίζεται και για ακόμα μια εβδομάδα στο επίκεντρο των επεισοδίων του ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ, βρίσκονται οι κόντρες μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων. «Κόκκινοι» και «μπλε» δεν χάνουν ευκαιρία να ρίξουν τα βέλη τους ο ένας προς τον άλλον, με αποτέλεσμα κάθε αγώνισμα και κάθε Συμβούλιο του Νησιού να είναι η αφορμή για μια νέα αντιπαράθεση.

Ειδικότερα παίκτες κι από τις δυο ομάδες, όπως οι Τριαντάφυλλος και Κώστας από τους «κόκκινους» και Νίκος Μπάρτζης και Αλέξης Παππάς από τους «μπλε», φαίνεται πως… τραβάνε το σχοινί και η κατάσταση θα οδηγηθεί ξανά στα άκρα.

Αυτό φάνηκε κι από τα «κομμένα» πλάνα της τελευταίας ψηφοφορίας, στην οποία αναδείχθηκε υποψήφια προς αποχώρηση η Ελευθερία Ελευθερίου, στην οποία υπήρξε νέος κύκλος έντασης.

Για την Κύπρια τραγουδίστρια, μάλιστα, υπάρχει spoiler που αναφέρει πως έχει ήδη αποχωρήσει οικειοθελώς.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν σε πρωινή εκπομπή, η Ελευθερία Ελευθερίου είναι εκτός Survivor καθώς φημολογείται πως την είδαν να είναι στην Κύπρο, στο χωριό Φρέναρος, και στο πατρικό της σπίτι όπου διαμένει και η αδελφή της.

Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον στο Survivor το βράδυ της Τρίτης (09.02) εστιάζεται στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία. Εκεί υπάρχει η πληροφόρηση πως τα πράγματα είναι αρκετά οριακά και κάθε πρόβλεψη για τον νικητή είναι παρακινδυνευμένη. Παρόλα αυτά, τα spoilers των τελευταίων ωρών μιλάνε για μεγάλη ανατροπή σε σχέση με όσα ξέραμε μέχρι τώρα και για μια εξέλιξη που θα φέρει νέα δεδομένα στο παιχνίδι.

Αν, λοιπόν, επιβεβαιωθεί η τελευταία διαρροή που αναφέρει ότι θα υπάρξει δεύτερη σερί νίκη των «κόκκινων», τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο δύσκολα για τους «μπλε». Διότι θα χάσουν δεδομένα παίκτη, ενώ ο Αλέξης Παππάς που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία θα είναι αναγκασμένος να προτείνει και κάποιον υποψήφιο προς αποχώρηση από το Survivor, κάτι που πιθανόν να επηρεάσει τις – ήδη εύθραυστες – ισορροπίες μέσα στην ομάδα.

https://www.instagram.com/tv/CLEWhyqguhs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τις απαντήσεις, βέβαια, θα τις πάρουμε στο τέλος του επεισοδίου του Survivor που θα μεταδοθεί το βράδυ της Τρίτης (09.02) από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Σκληρό lockdown στην Αττική ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός - Όλα τα νέα μέτρα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή